Storhamar var best da kampen skulle avgjøres. Oppsummering av runden. – Norsk Topphåndball

Storhamar var best da kampen skulle avgjøres. Oppsummering av runden.

Etter runden REMA 1000-ligaen kvinner, kamper spilt onsdag 21. oktober.

BYÅSEN – FANA  33-40  (14-19)

Christine Karlsen Alver har kommet uhyre sterkt tilbake etter tre uker ute pga hjernerystelse.  Sist onsdag var hun banens gigant mot Flint og gjentok prestasjonen i Trondheim i kveld.  Etter en jevnspilt start på kampen fikk Fana initiativet da de gikk fra 6-7 til 6-11.  Utover i andre omgang kom Byåsen sterkt tilbake og stillingen var 26-26 etter 15 minutter.  Så sa Bergenslaget takk for følget og vant kampen med 7 mål.  Vanvittige 73 scoringer i Kolstad Arena i kveld.

Mestscorende for Byåsen:  Andrea Holm Aune 6, Teodora Tomac 6, Kristin Loraas Eiriksson 5, Marie Rokkones Hansen 4, Caroline Aar Jakobsen 4, Anna Huse 3.

Fana:  Christine Karlsen Alver 11, Sofie Vinde Norum 8, Candy Jabath 6, Andrea M. Solstad 5, Marit Ova Bøyum 4, Oda Lunne Mastad 3.

BB:  Kristin Loraas Eiriksson (Byåsen) og Christine Karlsen Alver (Fana).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

VIPERS – LARVIK  41-26  (20-13)

En morsom innledning på kampen hvor Larvik yppet seg lenge. Ledet 2-0 og var i ledelse 3-2, 4-3 og 6-5.  Men så kom det uunngåelige at Vipers kom i føringen på 7-6 og økte ledelsen sakte men sikkert resten av kampen.  Vipers imponerer med å være på hele tiden og har hele sju spillere med 4 mål eller mer.

Mestscorende for Vipers:  Henny Reistad 5, Vilde Jonassen 5, Malin Aune 4, Karine Dahlum 4, Nora Mørk 4, Ragnhild Valle Dahl 4, Sunniva Andersen 4, June Andenæs 3

Larvik:  Trine Bronsta 6, Tonje Roth Berglie 4, Hanna Åhlén 3, Tiril Merg 3, Elinore Johansson 3.

BB:  Karine Dahlum (Vipers) og Trine Bronsta (Larvik).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

STORHAMAR – MOLDE  24-21  (11-12)

Molde gjorde sin siste scoring i kampen da det var spilt 45 minutter.  Frem til da hadde Molde ført mesteparten av kampen og bortelaget eide kampen. Men så på stillingen 18-21 etter femten minutter av andre omgang ble det måltørke for Molde og Storhamar vant resten av kampen 6-0 og kampen med tre mål, 24-21.  Storhamar har vist en unik evne til å være akkurat gode nok til å hale i land seieren i flesteparten av kampene denne sesongen.  Og det kan ikke være tilfeldig at dette skjer gang på gang.  Nå har Hamarlaget satt seg i posisjon til å utfordre Vipers om førsteplassen.

Mestscorende for Storhamar:  Maja Jakobsen 6, Tonje Enkerud 6, Emilie Hovden 3, Guro Nestaker 3.

Molde:  Vilde Nerås 6, Mathilde Rivas-Toft 6, Sherin Obaidli 4.

BB:  Tonje Enkerud (Storhamar) og Ine Karlsen Stangvik (Molde).