Storhamar kommer til Trondheim i dag

Tekst: Byåsen Håndball
18. november 2020

Storhamar var i flere år en utfordrer som Byåsen Håndball Elite hadde god kontroll på til tider. Etter nedrykket og direkte opprykk har rollene innimellom vært snudd litt på hodet . Det er et sterkt Storhamar som kommer til Trondheim, men ikke like sterke som i fjorårs sesongen. De har mistet en strekspiller til Vipers som i mange kamper var helt umulig å ha kontroll på.

Mathilde Arnstad, Julie Nygård, Caroline Aar , Anna Huse og resten av Byåsen er fult klar over at forsvarsspillet blir helt avgjørende mot Storhamar

Det har vært jevne kamper mot Tertnes sist, Sola og Molde. Storhamar har tatt hjem seieren i alle de 9 første kampene, så før eller siden skal den seiersrekken ta slutt . Hva hadde passet bedre enn at Byåsen Håndball Elite som nå begynner å få sving på sitt forsvarsspill klarte det. Etter seieren mot Molde er det helt klart mulig å få med seg et godt resultat mot Storhamar.

Det er som sagt stengt for publikum i Trondheim spektrum i dag, så håper mange velger å følge kampen på direktesport.no kl. 18 00 i dag. Vi ønsker våre spillere, trenere og støtte apparat lykke til på kamp i kveld!