Stine Lidén (32) har aldri vært bedre – nå tar hun to nye år i Storhamar-målet

Tekst: Storhamar Håndball Elite
Foto: Stian Bye Høgsveen

19. januar 2021

Stine Lidén (32) har storspilt i de to første European League-kampene på nyåret. Nå har veteranen bestemt seg for to nye år i Storhamar-buret.

Målvakten har aldri vært bedre enn hun er nå. Derfor er Storhamar strålende fornøyd med å sikre signaturen til Stine Lidén i ytterligere to sesonger.

Hun la opp i 2017 på grunn av graviditet. Etter en sesong ute av banen gjorde hun comeback høsten 2018. Da skulle hun egentlig bare være en støttespiller for de nye målvaktene, men Stine Lidén viste at kamplysten ikke var blitt noe mindre. Over to år senere er hun bedre enn noen gang, og satser mot toppen sammen med Storhamar i ytterligere to sesonger, til våren 2023.

– Da jeg ble spurt om jeg ville være med videre ble jeg veldig glad. Jeg hadde vel egentlig bestemt meg for at denne sesongen skulle være den siste, men så klarer jeg ikke å gi helt slipp på Storhamar-familien min, og gleden de gir meg. Nå begynner jeg å se planen til Kenneth, vi begynner å få et ordentlig godt samspill, og da kjenner jeg at det er så morsomt, sier Lidén og fortsetter:

– Jeg er så heldig å få lov til å være med på dette.  Jeg har virkelig troen på at dette laget kan få til noe stort. Jeg gleder meg til å få være en del av det i to år til.

Lidén kom til Storhamar fra Fjellhammer som en av landets største målvakttalenter i 2008, for å gå i lære hos keeperlegenden Heidi Tjugum. Nå er Stine selv blitt en legende i klubben, og Lørenskog-jenta har blitt ekte hamarsing som klubben, medspillerne og supporterne setter stor pris på.

Trener Kenneth Gabrielsen er også glad for at Stine vil forlenge karrieren.

– Jeg er veldig fornøyd med at Stine har valgt å bli med videre. En viss kontinuitet er utrolig viktig når vi ønsker å ta nye steg. Stine er solid og holder til tider et meget høyt internasjonal nivå, sier han.

For ytterligere kommentarer:

Stine Lidén, tlf: 41502666

Kenneth Gabrielsen, tlf: 92839786