📸 Jon Forberg @handball_today

Spiller Gjerpen siste hjemmekamp i 1.divisjon?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
1. april 2022

Gjerpen HK Skien – Grane Arendal i Skienshallen kl 19:00

Hjemmelaget er fremdeles to poeng bak Volda. Og på lørdag er det klart for årets siste hjemmekamp, Blir det siste hjemmekamp i 1.divisjon?

Også forrige helg var det hjemmekamp, den gang mot Fjellhammer. Om den kampen sier Gjerpen at «det ble en høydramatisk kamp i Skienshallen mellom Gjerpen og Fjellhammer, heldigvis for Gjerpen sin del endte det med to nye poeng og en 29-28 seier.

Også Grane Arendal hadde sin forrige kamp mot Fjellhammer. Som mot Gjerpen scorte Fjellhammer 28 mål, men med den forskjellen at Grane Arendal slapp til med «bare» 25 nettkjenninger bak Fjellhammers målvakt. Lørdagens gjester i Skienshallen ligger sist på tabellen og det skal vel noe til før de greier å endre på det ….

Da lagene møttes før jul ble det syv-måls seier for Gjerpen, de jakter (og har fremdeles muligheten på) direkte opprykk. Så de gir nok ikke ved dørene når laget fra Arendal kommer på besøk.

Billetter til kampen finner du i hjemmelagets systemer – tenkte vi å si. Men det var før vi husket på at Gjerpen har invitert til gratis kamp på lørdag. På Direktesport.no finner du sendingen fra kampen (krever abonnement), og på handball.no/live blir du forløpende oppdatert.