Spennende returoppgjør i Molde

I andre kvalifiseringsrunde til European League trakk «Håndballjentan» fra Molde det tyske laget Thüringer.

Forrige helg møttes lagene i Tyskland, der vant Molde 35-32.

Sammenlagtvinneren etter forrige helgs og denne helgas oppgjør er videre til tredje kvalifiseringsrunde i European League, og det skulle bli svært så spennende for de mange fremmøte i Molde Arena.

Første halvdel av førsteomgang ble relativt jevn, og lagene fulgte hverandre til 6-6. Så dro Thüringer litt ifra, og til pause var de i ledelsen 13-10.

I andre omgang lå Thüringer foran hele tiden, på det meste med fem mål. For å sikre videre spill i Europa, måtte altså Molde vinne sammenlagt, og de kjempet med nebb og klør! Med fem minutter igjen å spille var stillingen 25-25, og avansementet var i sikte for romsdalingene.

Kampens siste spilleminutt ble svært innholdsrikt. Tre scoringer, en utvisning som ga rødt kort og én time out.

Thüringer vant til slutt 28-26, men det holdt altså ikke totalt sett – og dermed er Molde videre til tredje runde i kvalifiseringen til European League!