Spennende avslutning i Stavanger i kveld – Norsk Topphåndball

Spennende avslutning i Stavanger i kveld

Omgangen var helt jevn før Charlottenlund fikk en luke etter en straffescoring seks minutter før pause. Men Savanger hadde ikke tenkt å gi seg, og et entusiastisk hjemmepublikum fikk nå se to raske mål og redusering til 11-13. Men en feil i Stavanger sitt angrep førte til kontring fra Charlottenlund og lagene gikk til pause med 16-12 til bortelaget.

Stavanger greide ikke helt å hente inn igjen forspranget til Charlottenlund og de slet med å komme til gode avslutninger. Men en straffescoring like etter halvspilt omgang gav guttene en liten giv, og de gikk fra 17-23 til 22-24 på relativt kort tid. Og med under fem minutter igjen utlignet Stavanger til 24-24. Og Charlottenlund tok frem time-out kortet – og la på til 24-25.

Det gikk fort mot slutten av kampen, Charlottenlund fikk et mål og en utvisning og Stavangers målvakt reddet straffe, men det hjalp så lite på resultatet. Kampen endte 27-25 til gjestene fra Trondheim. Og sesongens første poeng var i boks for Charlottenlund.