Foto: Halden Arbeiderblad

Spaltelangs

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

Vi har tatt en liten runde «spaltelangs» for å se hva som rører seg i klubbene

HA (Halden Arbeiderblad) skriver om Halden Topphåndballs nyeste signering, den svenske strekspilleren Hannes Nyström (24). Han er fra Stockholm der han har spilt for Hammarby nesten hele livet.

– En typisk toveis linjespiller, som også står treer i forsvar. Han er stor og sterk, men likevel bevegelig. Han har også gjort et godt inntrykk som type, og vi er glade for å ha signert Hannes, sier Jan Thomas Lauritzen til avisen

I samme avis kan vi også lese at

Dragan Kondic (29) har spilt sin siste kamp for Halden Topphåndball. Nå har den 204 centimeter høye målvakten skrevet under for 1. divisjonsklubben Nøtterøy.

I BA kunne vi denne uken lese at FyllingenBergen har ansatt ny hovedtrener og ny markedssjef

Mandag formiddag meldte Fyllingen i en pressemelding at Andreas Gjeitrem gir seg som hovedtrener for å bli klubbens nye markedssjef.Ikke mange timene etterpå var erstatteren klar. Mandag ettermiddag kunne Fyllingen bekrefte det BA meldte tidligere på dagen: Gjeitrems assistenttrener, Fredrik Ruud, får opprykk.

Tar vi en titt bak i arkivet finner vi at Kolstad har sikret seg nok en ung, lovende spiller. I Nidaros. kan du lese om Henning Limstrand (19) som må ta steget ut av hjembyen for å satse på håndballen og beholde landslagsplassen.