Foto: ØIF Arendal Elite

Søndagskvelden i REMA 1000-ligaen for menn

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

Og en liten kamp mandag…..

FyllingenBergen – ØIF Arendal Elite kl 18:00 i Framohallen

Et FyllingenBergen i stigende form tar imot ØIF Arendal som står «tabell-ført» med tre seirer og en uavgjort til nå.

Hjemmelaget var bare sekunder fra å ta begge poengene med seg hjem fra Drammen i forrige runde. Statistikken viser at oppgjørene mellom de to lagene de siste årene har gått i FyllingenBergens favør. Hvordan går det søndag når det blir gjensyn med Framohallen for ØIF Arendals målvakt?

Får du ikke plass i Framohallen så ser du kampen via Direktesport.no

Haslum HK – Runar Sandefjord kl 18:00 i Nadderud Arena

Ser en i skrivende stund på tabellen så har Haslum HK tre kamper og to poeng. Runar Sandefjord har fem kamper og seks poeng. Tar vi en kikk på statistikken så ligger Haslum HK hakket bedre an enn Runar Sandefjord. Kampene mellom kveldens to lag i Nadderud Arena har så langt vært gjevne – vi spår det samme søndag kveld.

Kampen sendes også på Direktesport.no

Nærbø – Viking Håndball kl 18:00 i Nye Loen Nærbø

På Nærbø er det klart for sesongens første «lokal-oppgjør» da naboen Viking Håndball tar turen fra Stavanger til Nærbø. Før søndagens kamp ligger lagene likt på tabellen. Fire kamper og fire poeng til hver. De tre siste oppgjørene mellom Rogalandsnaboene har alle endt med seier til Nærbø og de har scoret 29 mål i hver av kampene.

Spent på hvordan det vil gå på søndag, gå i hallen eller følg kampen på Direktesport.no

Bækkelaget Håndball Elite – Fjellhammer kl 18:00 i Nordstrand Arena

Søndagens siste kl 18:00 oppgjør er mellom «nesten naboene» Bækkelaget og Fjellhammer. Det er bare få dager side de to møttes i NM runden, der ble det klar seier til kveldens hjemmelag.

Fjellhammer overrasket de fleste med å slå Kolstad i åpningskampen, de spilte uavgjort mot Sandefjord, men de har også tapt mot Elverum etter å ha holdt godt følge i første omgang. De to andre tapene er med minst mulig margin.

Bækkelaget holder seg før kampen på femte plass, med fem kamper og fem poeng. Kampen ser du på Direktesport.no om du ikke har fått/vil få billett til kampen.

Mandagskampen

Halden Topphåndball – Elverum kl 18:30 i Remmenhallen

REMA 1000-ligaens mandagskamp er mellom i Halden og Elverum. Elverum kommer direkte fra Portugal og Champions League seier over Porto. I den hjemlige serien har de full pott, med fire av fire mulige seirer.

Halden har ikke fått den starten de nok kunne ønske seg, og har foreløpig en seier på fem kamper. Statistikken sier gjevne kamper mellom mandagens motstandere. Vi ser for oss en velspilt og gjevn kamp som du også ser på Direktesport.no