Solid seier i NM – Norsk Topphåndball

Solid seier i NM

Onsdag 25 september var det duket for NM oppgjør mellom Fjellhammer og BSK. BSK er før kampen storfavoritt mot 1 divisjonslaget, og viser seg verdig favorittstempelet. Begge lag følger hverandre de første 5 minuttene av kampen før vårt eminente keepertalent Nikolai Wiig bestemmer seg for å stenge buret. BSK går til ledelse med stillingen 10-18 inn i pausen.

Utover i andre omgang fortsetter BSK å øke sin ledelse, og Fjellhammer får et direkte rødt kort for å skyte BSKs keeper Alexander Lein Martinsen rett i ansiktet på straffe. Tilslutt ender kampen med sifrene 20-37, og en vell gjennomført kamp av «Ducksa». Wiig leverer en solid innsats i målet og blir kåret til BB, mens Aksel Strupstad blir lagets toppscorer med 8 kasser på 8 skudd.

«Vi er inne i en bra flyt for tiden. Men man må bare ikke tro at det kommer av seg selv. Positive i går var to saker. Konsentrasjonen og nøyaktigheten på de sakene vi hadde snakket om på forhånd. Kun noen små glipper her og der. Og at vi fikk gått rundt på hele stallen og brukt 15 mann. Synes alle bidro til at det ble en fin kamp for oss. Vi kommer ikke utenom målvakt som har levert jevnt gode kamper nå. Men det er fort gjort å glemme at Roald Lien gjør en fin jobb med å holde forsvaret samlet. Han er bedre og er en viktigere brikke enn hva han selv tror for årets BSK. Han fortjener creds for jobben han gjør.» Sier hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno etter kampen.