Solid seier i hvalfangerbyen – Norsk Topphåndball

Solid seier i hvalfangerbyen

Sandefjord Håndball åpnet best i kampen mellom Sandefjord og Elverum i Jotunhallen. Men det varte ikke lenge. Elverum viste styrke, dro sakte, men sikkert fra og sikret en meget solid seier.

Hjemmelaget startet flott, og ledet raskt 3-1 mot favorittene fra Elverum. Men like raskt snudde hvittrøyene kampen, anført av eks-Sandefjordspiller Kristian Hübert Larsen, Emil Kheri Imsgard og Orri Freyr Thorkelsson. De straffet Sandefjords feil gang på gang. Til pause stod det 23-11 til gjestene fra Elverum. Christopher Hedberg fikk også verdifull kamptrening igjen.

Andre omgang fortsatte der første omgang sluttet. I tillegg til de tre førstnevnte spillerne fikk også Kasper Lien være med på kontringsmoroa. Elverum økte ledelsen jevnt og trutt, samtidig som de fikk rullert godt på laget. Stig-Tore Moen Nilsen fikk blant annet verdifull spilletid mot blåtrøyene fra Sandefjord.

Etter en litt halvruskete periode i andre omgang, der det så ut som det ikke var noen som ville score mål nummer 40(?), ble det til slutt en sterk borteseier med 45-23.

– Vi har mange som har lyst til å spille, og det er gledelig at de viser at de har lyst til å ta sjansen når de får den, sa en avslappet og fornøyd Lund etter kampslutt til Østlendingen.

Sandefjord-Elverum 23-45 (11-23)
Jotunhallen, 19/9
Elverums lag (mål/skudd): Emil Kheri Imsgard (50%), Thorsten Fries (spilte ikke), Josip Vidovic (1/1), Christopher Hedberg (3/3), Kristian Hübert Larsen (9/9), Stig-Tore Moen Nilsen (3/4), Kasper Thorsen Lien (6/6), Simen Holand Pettersen (4/4), Niclas Fingren (1/1), Tobias Grøndahl (2/2), Orri Freyr Thorkelsson (12/16), Endre Langaas (1/1), Dominik Mathe (0/3), Eric Johansson (3/3), Sindre Heldal (spilte ikke), Thomas Solstad (spilte ikke)
Sandefjords toppscorer: Kristoffer Nordgren Olsen (7/9)