Solid hjemmeseier mot OSI

Den offisielle åpningen av Framohallen er stadig noen uker unna, men allerede søndag kveld tok Bergen Håndball de første 2 poengene i et «nytt» anlegg.

Dette skriver Bergen Håndball på sine hjemmesider

Fra et heseblesende oppgjør borte mot Follo på onsdag så var fokuset før dagens kamp at en måtte klare å skifte fokus fra å være i toppkamp til storefavoritter.

Når vi nå sitter med fasiten på hånden, så kan man si at det gikk sånn passe. Ja, vi vant solid i dagens kamp hjemme mot OSI, men en satt og følte på at guttene ikke helt kom opp på samme nivå som sist.

For innledningsvis får vi raskt en liten luke ned til OSI på stillingen 5-2, men så lar vi østlendingene tette den lille luken. Det likte hovedtrener Vidar Gjesdal svært dårlig og timeoutkortet ble allerede lagt etter 12 minutter spilt.

Timeouten ga umiddelbart ingen effekt. Vi var rett og slett litt tam i første omgang mot OSI og lot gjestene være i skuddhold i løpet av hele omgangen. Tord Vårdal står for øvrig godt i buret, noe som også utgjør at vi leder 15-12 til pause. Kort oppsummert ingen stor 1. omgang for våre gutter hjemme mot i «nye» Framohallen.

På tross av et litt tamt Bergen lag, så leverte Sondre Skare varene med 6/6. Foto: Kjell Eirik Henanger

I starten av 2. omgang så tar det seg litt mer opp. Tempoet er raskere og forsvaret står bedre (og ikke så flatt som i første). Allikevel vi skal først halvveis ut i 2. omgang før Bergen håndball skrur opp og kjører over gjestene. Iben Hvidsten starter ballet i det 42 minutt med å sette sin tredje scoring for kvelden på stillingen 24-18. Deretter går det kun en vei hvor gjestene bare klarer å sette ballen i buret 6 ganger. Bergen håndball derimot økte og økte. I spissen sto som vanlig BB Rasmus Carlsen og «stanget» inn mål fra gulvet. I tillegg var Iben Hvidsten en farlig trussel langs kanten for Bergen. Han leverte solide 7/8. Til slutt endte det med en solid hjemme seier på stillingen 38-25.

Hele kampen hadde man inntrykket av Bergen Håndball hadde kontroll, og selv om vi startet litt tamt så er også 2 poenger på en «dårlig dag» viktige poeng!

Rasmus Carlsen ble igjen kåret til BB. Foto: Kjell Eirik Henanger