Sola med full kontroll mot Fredrikstad – Norsk Topphåndball

Sola med full kontroll mot Fredrikstad

I søndagens kamp var det aldri tvil om hvor poengene skulle ende.
Hjemmelaget startet kampen i ett forrykende tempo – og det gikk kun 30 sekunder før Camilla satte kampens første mål etter en fantastisk pasning fra Tonje Lerstad.

To minutter ut i kampen ble Hege H. Danielsen liggende i motstander lagets målgård, og hadde fått en kraftig smell som førte til at hun måtte dra til legevakten for å sy.

Etter tre minutter sto det uavgjort 2 – 2, men derfra og ut var det laget i gult og sort som tok kommandoen.
Sola skaffet seg tidlig en god ledelse, og gikk til pause med sifrene 17 – 11.

Også i andre omgang var det hjemmelaget som styrte kampen, og viste ett solid forsvarsspill og ikke minst flere flotte angrep. Ikke minst var dette kampen hvor det virkelig løsnet for Kaja Horst Haugseng, som tidlig i kampen måtte ta ansvar på strekplassen etter Heges skade.

Når sluttsignalet gikk kunne Kaja notere seg for hele 10 scoringer i søndagens kamp, og ble velfortjent kåret til banens beste både av den lokale juryen og Solabladets pris.

Kaja ble velfortjent kåret til Solas beste spiller. Foto: Oddmund Sola

Alle i dagens kamptropp fikk spilleminutter på banen – og til slutt endte kampen med en overbevisende seier 35 – 26.