Sola fortsatt ubeseiret i Åsenhallen – Norsk Topphåndball

Sola fortsatt ubeseiret i Åsenhallen

Det ble en tøff start på kampen mot Volda onsdag kveld. Etter kun seks minutter av kampen måtte Steffen og Kjetil ta kampens første time-out. Gjestene lå foran med to mål, og en litt slurvete start fra Sola måtte justeres inn.

Praten som ble tatt i time-out så ut til å funke. Hjemmelaget fikk mer av eget spill til å sitte, og forsvaret var solid. Allikevel viste sesongens overraskelses-lag fra Sunnmøre at de var klare for å kjempe for flere poeng. Lagene fulgte hverandre tett i de første 20 minuttene før Sola skaffet seg en liten luke.

Denne klarte de å beholde frem til pause, da viste resultattavla 14-11 til de gulkledde.

2. omgang startet bedre enn den første. Sola fikk økt luken, og var foran med åtte mål på det meste. Til og med #30 noterte seg i scoringsprotokollen, og Rinka kunne feire sin første scoring i Sola-drakt. En kamp der Sola aldri sluttet å kjempe for poeng, endte til slutt med seier 25-18, og fortsatt ubeseiret i Åsenhallen i REMA 1000 ligaen 22/23.

Kristiane Knutsen ble for andre kamp på rad kåret til Solas beste spiller.

Nå venter et spennende borteoppgjør mot Larvik neste uke, før det blir en uke med to oppgjør mot Romerike Ravens. Først borte i NM, før de kommer til Åsenhallen 23. oktober for ny hjemmekamp i REMA 1000 ligaen.