Sola best mot Romerike Ravens! – Norsk Topphåndball

Sola best mot Romerike Ravens!

Siste kamp i REMA 1000 ligaen før returoppgjør i European League og deretter mesterskapspause. Hjemmelaget hadde laget til fest, men det var Sola som vant festen på banen.

Sola kommer helt best i gang på kampen, og fikk tidlig noen måls ledelse mot Romerike. Hjemmelaget kom litt mer med i kampen utover i første omgang, men klarte aldri å tette luken til damene i gult. Det var meldt om 1200 tilskuere til kamp, og det var tydelig at trickskuddene til vår #77 falt i smak. Til pause viste resultattavlen 14 – 11.

Bortelaget startet 2. omgang med friskt mot, men Sola viste at de ikke ønsket å gi fra seg initiativet i kampen. I kampens siste omgang hadde bortelaget full kontroll, og Romerike ble nødt til å gjøre flere tekniske feil i sitt spill. Når fløyta gikk etter 60 minutter sto det 22-29 til Sola, og 2 velfortjente poeng ble med på flyet hjem.

Vår beste spiller ble kåret til #11 Frøydis Seierstad Wiik, som hadde 7 scoringer i onsdagens kamp.

Nå venter en god treningsøkt i morgen torsdag, før laget setter seg på flyet retning Astrakhan fredag morgen. Søndag spilles returoppgjør mot Astrakhanocha, der vi har sikret oss ett godt utgangspunkt med 11 måls seieren sist helg.

Kampen kan man se på EHFTV søndag formiddag klokken 11:00.