Ny spennende runde i REMA 1000-ligaen menn – Norsk Topphåndball

Ny spennende runde i REMA 1000-ligaen menn

Fire kamper spilles onsdag 22.september

Haslum HK – Halden Topphåndball i Nadderud Arena kl 18:30

Hjemmelaget står så langt uten poeng etter tre kamper. De har scoret i snitt 25 mål pr kamp uten at det har gitt poengmessig uttelling. Og til nå i sesongen har de møtt lagene som i skrivende stund ligger på de tre øverste plassene på tabellen. Blir det en lettere kamp denne gang?

Halden har startet sesongen bedre i år enn i fjor. De har i årets sesong tatt fem poeng på fire kamper, mot totalt seks poeng på tolv kamper i fjorårs- sesongen.

Møtet i sesongen 2020/21 var det Halden som gikk seirende ut av. Er du spent på hvordan det går denne runden? Billetter til kampen får du kjøpt her, mens du som vanlig også kan følge kampen på Direktesport.no

Fjellhammer – Nærbø i Lørenskoghallen kl 18:30

Fjellhammer har «for vane» å spille gjevnt mot de fleste. Drammen ble slått mens Bækkelaget akkurat greidde å holde Fjellhammer på god nok avstand til å ta begge poengene i den kampen.

Nærbø står med full pott så langt, men de har på ingen måte spasert seg til seier. I forrige runde var Tønsberg Nøtterøy helt på høyden i store deler av kampen, men Nærbø på hjemmebane er vanskelig å slå.

I forrige sesong møte i Lørenskoghallen ledet hjemmelaget med seks mål til pause. De holdt stand til det stod igjen tre minutter av kampen, da utlignet Nærbø til 31-3. I siste spilleminutt la gjestene på til 32-31 og fikk dermed med seg begge poengene hjem til Jæren.

Hvordan går det denne gang? Stikk innom i hallen (billettene finner du her) eller klikk deg inn på Direktesport.no

Bækkelaget Håndball Elite – Drammen i Nordstrand Arena kl 18:30

Bortelaget har startet sesongen med to tap og en seier, mens hjemmelaget står med full pott til nå. Midt oppi dette har hjemmelaget spilt, og vunnet, to kamper i EHF European Cup mot Motor-Politekhnika fra Ukraina.

Onsdag kommer Drammen på besøk, de kommer fra utklassingsseier over Kristiansand. «Og med en målvakt som vartet opp med en redningsprosent på nesten 60 var det ikke så vanskelig å kåre Sander Drange Heieren til banens beste da DHK utklasset Kristiansand 36-20» skriver DHK på sine sider.

Sist de møttes i REMA 1000-ligaen var det Drammen som satt igjen med poengene i en kamp der Bækkelaget var i føringen i en heller målfattig 1.omgang (9-8 til Bækkelaget). I andre omgang tok derimot Drammen styringen, og de vant til slutt 22-18.

Nå er det nye muligheter og du finner billetter til kampen i appen. Eller du ser den på Direktesport.no

Kolstad – Runar Sandefjord i Kolstad Arena kl 19:15

Runar Sandefjord tar flyet til Trondheim for å fortette jakten på poengene. Runar står med full pott etter de tre første kampene mens hjemmelaget ennå jakter sine første poeng i årets liga.

Kolstad har spilt tre kamper der de har holdt tritt med, og til tider ligget foran laget på motsatt banehalvdel, men så har det raknet mot slutten.

I fjorårets oppgjør var det Kolstad som gikk seirende ut av oppgjøret, blir det gjentagelse i årets kamp i Kolstad Arena?

Billetter til oppgjøret finner du her, men har du ikke anledning til å gå i hallen ser du kampen på TV2 Sport 2

Tippefrist Bong 5: Onsdag 22. september kl. 18.30