Slik gikk søndagskvelden i REMA 1000-liga hallene – Norsk Topphåndball

Slik gikk søndagskvelden i REMA 1000-liga hallene

Elverum – Fyllingen Bergen 27-26 (14-12)

Hjemmelaget startet best og gikk raskt opp i tet og der ble de utover i første omgang. FyllingenBergen kom ikke til i angrep, og det så lenge stygt ut for Bergens laget. Men, vi kan ikke si det ofte nok – i håndball snur det fort og ofte. Elverum ledet både 8-3, 11-6 og 13-9. Til nærmere lagene kom pause, til mindre ble avstanden og da klokken gikk for 30 minutter var Elverum foran med kun to mål.

Les hva Elverum skriver etter kampen

Nære på mot Elverum skriver FyllingenBergen på sine hjemmesider

Andre omgang ble litt som den første, Elverum gikk ifra før FyllingenBergen kom sterkt mot slutten av omgangen. Med tre kjappe scoringer av FyllingenBergen var de plutselig oppe i ryggen på Elverum på stillingen 24-23, og en spennende avslutning fulgte. Men nok en gang dro Elverum det lengste strået og oppgjøret endte 27-26.

Sandefjord – Bækkelaget 23 – 26 (10-13)

Førsteomgang endte 10-13, den andre endte uavgjort 13-13. Men før de kom så langt gikk gjestene opp til 2-5 etter syv minutter. På det meste ledet Bækkelaget 4-10 før lagene gikk til pause på 10-13 til bortelaget.

Sandefjord fikk ikke skikkelig kontakt med Bækkelaget, og på det meste var avstanden på 6 mål, men likevel, på det minste var det bare ett mål som skilte da det stod 23-24 drøye to minutter før full tid. Selv om Bækkelaget vant oppgjøret så måtte de slite for å få med seg begge poengene hjem i kveld.

Sandefjord treneren: – Et langt skritt fremover

Fjellhammer – Runar Sandefjord 27-28 (14-17)

Nok en kamp kjempet Fjellhammer «to the bitter end» om poengene. Og vi hadde nær sagt som vanlig tok Fjellhammer både føringen og ledelsen i kampen. Først etter ti minutter tok Runar ledelsen med 6-7.  Deretter fulgte en periode med ett mål til hver, før gjestene fikk en liten luke inn mot pause. Pauseresultatet ble da tre mål mer til gjestene enn til hjemmelaget.

Hjemmelaget pangstartet andre omgang og tok etter hvert ledelsen med både 21-19, 22-20 og 23-21. Med knappe syv minutter igjen å spille utlignet Runar Sandefjord til 24-24. Deretter ble det 25-25 før bortelaget tok kommandoen og rodde seieren i land med 27-28.

Her kan du lese hva Runar sier etter kampen

Viking Håndball – ØIF Arendal 24-31 (9-15)

Hjemmelaget tok ledelsen med både 1-0 og 2-0. Det ble en første omgang med lite mål, og det gikk 12 minutter før ØIF Arendal kom foran, det skjedde da de gikk opp til 4-5. Og etter den scoringen så de seg ikke nevneverdig tilbake og lagene gikk til pause med seks måls ledelse til ØIF Arendal og rødt kort til Olaf Richter Hoffstad.

Andre omgang ble som en fortsettelse av den første, og kampen endte med komfortabel seier 24-31 til ØIF Arendal.