«Skywalker» har ankommet Elverum

Tekst: Elverum Media

En av de beste håndballspillerne de siste 15 årene, Luc Abalo, har endelig ankommet Elverum. Hans ankomst ble satt stor pris på, og over 100 fans møtte opp for å ønske superstjernen velkommen til den «største» håndballbyen i Norge.

Onsdag ettermiddag var ventetiden endelig over for både fansen og Luc Abalo. Han smilte og vinket til over 100 fans da han gikk ut av bilen foran sitt nye hjem i Elverum.

“Dette er fantastisk”

Det var ingen tvil om at Abalo var glad for å ankomme Elverum.

“Jeg er veldig glad akkurat nå, og litt sliten. Det er mye informasjon, og nå er jeg klar til å begynne å trene med laget”, sa Luc da han fikk litt ro utenfor den nye leiligheten sin.

“Dette er flott, jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg er klar til å være den beste versjonen av meg selv og ser frem til å spille med et flott lag – selv om jeg ikke kjenner lagkameratene mine ennå, ”sa Luc med et smil.

I am ready to be the best version of myself and look forward to playing with a great team.

#19 Luc Abalo, just arrived in Elverum

Rett til ulvene
Abalo har ikke mye tid til å tilpasse seg sitt nye liv i Norge. Allerede på søndag spiller Elverum en veldig viktig kamp mot Kolstad. Og om en uke spilles den første kampen i sesongens EHF Champions League i Porto. Det bekymrer ikke den franske superstjernen.

We have a good team and I think we can do very well this year. We will surprise our opponents and I really think we can beat several teams

#19 Luc Abalo, just arrived in Elverum

Og hva med å møte sin gamle klubb Paris Saint-Germain om et par uker?
«Vel … vi må vinne den kampen» sa Luc og lo før han gikk inn for å se sitt nye hjem.

«Skywalker» has arrived in Elverum (engelsk tekst)

Velkommen til Elverum Luc!