Skuffende tap mot Kolstad – Norsk Topphåndball

Skuffende tap mot Kolstad

DHK gikk på en surt 30-32 tap Kolstad i kveldens kamp i Drammenshallen.

-Vi gjør ikke det vi skal, vi er ikke på når vi skal og vi løser ikke de tingene vi har forberedt, sier trener Kristian Kjelling etter kampen.

-Jeg er egentlig veldig skuffet og vi gjør mange dumme feil. Det så ikke bra ut i dag, oppsummerer han.

Bortelaget startet showet da Aar scoret 0-1 etter 36 sekunder spilt. Jonas Larholm utligner til 1-1, og lagene holder følge 10 minutter uti 1. omgang.

Da går Kolstad opp til 4-7, og har et ørlite tak på hjemmelaget. Begge lag ypper seg, men hjemmelaget klarer aldri å gå opp i ledelse. Lagene går til pause med 13-16, etter en lekker scoring av Ola Romsaas på direkte frikast fra 9. meteren på 30:00.

I 2.omgang fortsetter medaljejakta, men det er bortelaget som leder ann og holder DHK på en armlangs avstand. Kampen ender 30-32, og Kolstad tar med seg 2 viktige poeng i den 18. runden i Rema 1000 ligaen.

DHK beholder 3. plassen på tabellen med 24 poeng, etterfulgt av Kolstad med 23 poeng. Arendal ligger foreløpig på 2. plass med 26 poeng og Elverum har fått en større luke til de øvrige lagene med 32 poeng.

Etter kampen ble Larholm kåret til banens beste DHK spiller med 5 scoringer, men banens beste Kolstad spiller ble Tom Kåre Nikolaisen med 7 mål.

DHK-spillerne forlot banen tydelig skuffet og frustrerte. Det ville seg ikke i dag…