Foto: Fold-St.Halvard

Skuddårskamp i Rykkinhallen

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

En ekstra dag, en enslig kamp. Lørdagens kamp mellom Fold-St.Hallvard HK – ØIF Arendal blir for noen Davids kamp mot Goliat. Samtidig er det også en kamp om medaljer samtidig som det er en kamp for tilværelsen.

Med fire kamper igjen og åtte poeng å spille om ligger ØIF Arendal på sølvplass, to poeng foran Drammen på tredje plass. Fold-St.Hallvard ligger nederst på tabellen og har en ørliten teoretisk mulighet til å klatre til kvalifiseringsplassen – men da må de vinne de fire neste kampene, som foruten kampen mot ØIF Arendal er mot FyllingenBergen, Halden og Runar Sandefjord. Samtidig må Follo og Runar Sandefjord tape sine gjenstående kamper …

Fold-St.Hallvard er «førstereis-gutter» i Rema 1000-ligaen etter at de rykket opp før inneværende sesong. Guttene har gjennom sesongen levd ett nomadeliv mellom Rykkinhallen og Reistad Arena.

Poengene sine har de så langt tatt i Rykkinhallen, borte møtet med ØIF Arendal endte med fem måls tap for Fold-St.Hallvard. Nå skal de møte sørlandslaget i nettopp Rykkinhallen…..

Selv om de ligger nederst på tabellen så er lørdagens hjemmelag er ett av få lag som har scoret over 30 mål mot Elverum denne sesongen. Det er faktisk mer enn Paris Saint-Germain gjorde.

Robert Hedins gutter er av det snille slaget (og best i klassen), de har «kun» 46 to-minuttere på sine hittil 18 kamper. Og 33 gule kort er så absolutt til å leve med..

For å korte ned ventetiden, her kan du lese hva Fold-St.Halvard sier om kampen. Også ØIF Arendal sin målvakt gleder seg til kamp …..