Skjøt seg bort fra avansement – tapte stort – Norsk Topphåndball

Skjøt seg bort fra avansement – tapte stort

ØIF Arendal hang lenge med det franske vertskapet i kveldens returkamp, men skjøt seg bort i andre omgang. Dermed røk drømmen om gruppespillet i EHF European League.

KAMPFAKTA FINNER DU I BUNNEN AV ARTIKKELEN.

ØIF Arendal fikk en god start på matchen da Frederik Børm satt inn 1-0 like etter avkast. Lagene fulgte hverandre som skygger og midtveis sto det 7-6. Første delen av omgangen bar preg av litt for mange bomskudd. Da tok ØIF-benken time-out, noe som resulterte i to raske mål – signert henholdsvis Mario Matic og kveldens 100-kampersjubilant Olaf R. Hoffstad. Deretter og ut festet hjemmelaget et lite grep om kampen og gikk til pause med 16-13 ledelse. Etter pause ble det helsvart sett med ØIF Arendal-øyne. Dermed fikk franskmennene en enklere omgang enn alle oss med norske øyne hadde sett for seg før oppgjøret. PAUC ga seg ikke før det sto hele 40-22 på måltavla.

Dermed er det ikke annet å gjøre enn å brette opp ermene, se fremover, ta med seg tre av fire omganger mot de franske stjernene og klargjøre hodene før møtet Elverum i Terningen Arena kommende søndag. Dit kommer begge lagene med full pott i den TV2-sendte kampen.

Det var jevnt i 25 minutter i Frankrike i kveld. Deretter sa de franske stjernene takk og farvel.

Vi gratulerer PAUC med avansement!

2.kvalifiseringsrunde EHF European League Pays d’Aix Université Club (PAUC) – ØIF Arendal 40-22 (16-13)
Aréna du Pays d’Aix, Frankrike, 28.09.2021
ØIF Arendals lag: Kristijan Jurisic, Ivan Eres – Sondre Paulsen (5), Adrian G. Evensen, Sander L. Simonsen (3), Jakob F. Lorentzen, Olaf R. Hoffstad (2), Fredrik U. Venemyr, Magnus Søndenå (2), Frederik Børm (2), Lars H. Jakobsen, Mario Matic (2), Kristian Rammel (3), Jørg William Fiala Gjermundnes (2)
Toppscorer PAUC: Gabriel Loesch (7)
Utvisninger: PAUC 3×2 min, ØIF Arendal 4×2 min