Skjebnekamp i Nadderud Arena? – Norsk Topphåndball

Skjebnekamp i Nadderud Arena?

27.oktober

Haslum HK – Bergen i Nadderud Arena kl 18:30

Selv om de har spilt jevnt mot mange så har det buttet imot siden de vant over Halden for en god måned siden. Forrige runde var det Sandefjord som tok sin første seier for sesongen da de slo Haslum. I en kamp som utviklet seg fra et jevnspilt oppgjør gjennom første omgang for så å endre karakter i andre. Allerede etter ti minutter hadde Sandefjord økt fra 12-10 til 19-12.  Før det hele altså endte med at Haslum måtte reise tomhendt hjem etter å ha tapt 22-30.

Bergen hadde en noenlunde lik kamputvikling i sin siste kamp, hjemme mot Kristiansand. Etter en jevnspilt førsteomgang dro Kristiansand ifra og kampen ente med tre måls seier til sørlandsguttene. Bergenserne har tatt poeng mot Halden(uavgjort) og Bækkelaget (seier).

Det er to lag med kniven på strupen, syv kamper og hhv 2 og 3 poeng. Det var nok ikke i denne enden av tabellen det var forventet at de to klubbene skulle ligge etter syv kamper. Det er med andre ord mye som står på spill for begge lag!

Kampen finner du både i Nadderud Arena og på Direktesport.no.