Sivert Jonson Tryggestad har signert med Follo

Tekst:

2. juni 2021

Målvaktstalentet Sivert Jonson Tryggestad har signert en 3-års kontrakt med Follo HK. Sivert er oppfostret i Ski håndball og er en utrolig spennende målvakt med en enorm rekkevidde.

Det blir veldig spennende å følge Sivert sin utvikling i årene som kommer. At Sivert har en stor håndballfremtid er det liten tvil om!

Sivert er en del av det norske gutter 2002 landslaget. Follo Media har pratet med landslagstrener og Langhusgutt Henrik Ruud Tovås som beskriver Sivert slik: Sivert er et stort talent som vi på sikt tror kan ta steget helt opp til A-landslaget. Det er Sivert selv som kan bestemme hvor god han kan bli med sin enorme rekkevidde og fine teknikk i mål. Sivert har hatt et trygt og godt miljø i Ski Håndball med god oppfølging fra blant annet Ole Stian Rødal, Pål Øivind Tjernshaugen og målvaktstrener Mads Gulbrandsen. Likevel er det for Sivert sin utvikling kjempeviktig å være en del av et seriøst treningsmiljø på elitenivå, noe han nå blir og han er sikret god oppfølging av legenden Erik Horgen.

Sivert får som de andre målvaktene Erlend Tytingvåg og Andreas Björkman Myhr Armeringsservice AS som personlig sponsor.

ANNONSE: