Foto: Volda Håndball

Siste sjanse til å se 1.divisjon «live» denne sesongen er søndag kl 16:00

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
9. april 2022

Nordstrand har alt tatt påskeferie, men det er litt uvisst ennå om det blir femte eller sjette plass til slutt. Det avhenger litt av hvordan Fjellhammer gjør det i sin siste kamp mot Randesund.

Plassene over der er allerede godt fordelt, med Volda allerede klare for REMA 1000-ligaen og Gjerpen, Haslum og Levanger som skal spille om sjansen til å spille om opprykk.

Alle kampene går samtidig, starter kl 16:00 og spilles slik;

Resten av plassene ser også ut til å vere fordelt. Randesund, Ålgård og Grane Arendal spille søndag sine siste kamper i 1.divisjon for denne gang.

Fjellhammer – Randesund i Lørenskoghallen
Reistad – Gjerpen HK Skien i Reistad Arena
Levanger – Grane Arendal i Trønderhallen
Ålgård – Haslum Bærum Damer i Ålgårdhallen
Volda – Charlottenlund SK i Volda Campus Sparebank 1 Arena

For siste gang denne sesongen (ja, ja, vi kommer nok innom når det er klart for kvalifiseringskampene) her er alternativer til hvor/hvordan du kan oppleve kampene ;

Handball.no/live er ett av alternativene som holder deg oppdatert gjennom kampene. Har du abonnement, så sendes noen av kampene på Direktesport.no, det er bare å trykke på kampen over (for de kampene det gjelder). Men det er ikke til å komme ifra at for både spillere og publikum så er den kjekkeste opplevelsen i hallen. Så derfor, billetten finner du her;

Fjellhammer
Reistad
Levanger
Ålgård
Volda