Singelkamp i 1.divisjon søndag kveld – Norsk Topphåndball

Singelkamp i 1.divisjon søndag kveld

Fold HK – Falk Horten i Rykkinhallen kl 18:00

Et hjemmelag uten poeng på to kamper tar imot et bortelag med fire poeng på tre kamper. For et drøyt år siden ente oppgjøret mellom de to med poengdeling og 32-32 i målprotokollen.

Fold HK ligger rent poengmessig på omtrent samme resultat som i fjor, da hadde de ett poeng etter to kamper.  Sist onsdag var guttene i Bergen og ble grundig slått av TIF Viking i ett oppgjør som endte med 16 måls seier til TIF Viking.

Falk Horten ligger og på plan sammenlignet med i fjor. Da hadde de fem poeng på tre kamper. Også kveldens gjester kommer fra onsdagskamp, mot Charlottenlund. Det ble en kamp med en fartsfylt 1.omgang før det gikk litt roligere for seg i andre. Etter drøyt halvspilt 1.omgang ledet hjemmelaget hele 12-3. Da våknet gjestene og lagene gikk til pause med 18-11 ledelse til Falk Horten. Oppgjøret ente til slutt med hjemmeseier 28-25. Og det resulterte i at i herrens 1.divisjon er det syv lag med fire poeng.

Med alt annet enn tap vil Falk Horten klatre til topps på tabellen etter søndagens kamp.  Her kan du forørig lese hva Fold HK sier på sine Facebook sider før kampen.

Kampen går både live og på stream. Så det er enten Rykkinhallen eller Direktesport.no