Sesongstart og Byåsen Håndball Elite er klare til innsats

Tekst: Byåsen Håndball

I dag er alle spillere tilbake i Trondheim etter ferie å klare til ta fatt på ny sesong. Dagen i dag blir brukt til å sette ting i system, så alt blir gjort etter boka i forhold til Korona virus .

Det er et lag som nå har utviklet seg over to sesonger som med noen nye spillere går inn i sin tredje sesong sammen. Spillere som i dagens lag kan kalles en sentral linje er Annick Lipman, Julie Bøe Jacobsen, Anna Kallestad, Caroline Aar og Teodora Tomac. Da Ida Alstad og Kjerstin Boge Solås fortsatt vil være i opptrening . Disse spillere blir veldig viktig for å sette standarden i årets oppstart for Byåsen Håndball Elite.

Byåsen Håndball Elite skal stort sett trene alle uke dager fra kl. 17 00 – 19 00 eller 16 00 – 18 00 fra og med uke 30 og ut uke 34. I og med at der en del regler rundt trening har vi ikke på dette tidspunkt fått klarsignal på at vi kan overvære lag økter. Når det er på plass håper vi å komme med noen ukentlige rapporter både fra trenere og spillere. Trenings kamper kan ha 200 tilskuere på tribunen. Nærmere informasjon om dette når vi vet mer.

Årets Byåsen Håndball Elite tropp