Seier til Tertnes i Bergen – Norsk Topphåndball

Seier til Tertnes i Bergen

Tertnes vant mot Oppsal, og gjestene kom aldri inn i kveldens kamp i Haukelandshallen.

Tertnes kontret inn tre raske mål i åpningsminuttene, og denne ledelsen klarte Oppsal aldri å hente inn. De ble liggende bak å jage, og selv om det periodevis var bra trøkk i angrepsspillet til Oppsal i 1.omgang hjalp det lite når forsvaret ikke satt. Tertnes ledet 18-14 ved pause.

2.omgang ble mer målfattig, der ingen av lagene fikk satt noe godt angrepsspill. Tertnes var hele tiden i klar ledelse, og en ikke altfor spennende kamp endte 30-23.

Oppsaltrener Endre Birkrem Fintland var ikke fornøyd med kveldens kamp.

Jeg synes vi presterer skuffende svakt i kveld. Nå må vi skjerpe oss kraftig til Fana-kampen neste uke. Vi ønsker å levere en god prestasjon foran hjemmefansen i sesongens siste hjemmekamp.

Frida Nåmo Rønning ble kåret til beste spiller på Oppsal, mens Madeleine Hilby fikk BB-prisen hos hjemmelaget.