Seier til Sola i kveld! – Norsk Topphåndball

Seier til Sola i kveld!

Til tross for koronarestriksjoner var det solgt 88 billetter til treningskampen fredag kveld i Fana Arena. De fikk se et bortelag som tok føringen de første minuttene av kampen.

Malin Holta satt kampens første mål på straffe, og Sola rakk å sette to baller til i nettet før Fana scorte sitt første. Men hjemmelaget kom mer med i kampen utover omgangen, og etter halvspilt ledet Solajentene 6-9.

Resten av omgangen fulgte lagene hverandre tett – og kun et mål skilte til pause da resultattavlen viste 11 – 12.

3 minutt ut i andre omgang sto det igjen likt til lagene 13 -13. Kun 2 minutter etter tok Steffen time-out etter en litt famlende start. Det så ut til å være et grep som hjalp, for i minuttene etterpå fant Sola igjen frem godt spill både defensivt og offensivt.

Da det var halvspilt i 2. omgang ledet Sola med 5 mål, og ut kampen var det ikke tvil om at bortelaget skulle ta seieren i sesongens første treningskamp. Når dommerne blåste av kampen viste måltavla 19 – 24.

I morgen venter 2 nye treningsøkter, hvor jentene skal ha en styrkeøkt på morgenen, før de igjen samles til trening på ettermiddag – da sammen med nettopp kveldens kampmotstander Fana.