Seier til Sola etter en solid 2. omgang – Norsk Topphåndball

Seier til Sola etter en solid 2. omgang

Sola laget startet imponerende i onsdagens kamp mot Aker i Åsenhallen. Etter kun fem spilte minutt sto det hele 6 - 1 til laget i gult, og Aker tok time-out.

Hjemmelaget holdt fortsatt initiativet etter Aker sin time-out, men gjestene klarte sakte men sikkert å spille seg inn i kampen igjen. Ti minutter før pause var stillingen 11 – 9, og det var igjen spenning i kampen. Etter 27 spilte minutter gikk bortelaget for første gang opp i ledelsen, og de siste minuttene ble en spennende affære for de 200 fremmøtte.

Til pause sto det likt, 15 – 15, og det var klart at andre omgang ble en kamp for å sikre seg to poeng etter kampen.

Som i første omgang startet hjemmelaget klart best, og klarte å skaffe seg ett overtak igjen med med tre mål foran. Laget hadde full kontroll i andre omgang, og selv om Aker tidvis spilte godt angrepsspill så klarte de ikke å ta igjen forspranget.

På slutten av kampen fikk Lene K. Tveiten sin debut i Åsenhallen, og Stine Mellemstrand Bore fikk også sine første minutter i REMA 1000 ligaen.

Kampen endte til slutt med to poeng til Sola, og seier 33 – 28.
Nå er det fri i helgen, etter at europaliga kampen mot Mosonmagyarovari ble utsatt.
Neste kamp for Sola blir dermed neste onsdag, da møter vi Larvik borte.