Seier i Bergen, 2 nye poeng – Norsk Topphåndball

Seier i Bergen, 2 nye poeng

Kampen var jevn fra start men Tønsberg Nøtterøy var stort sett det lille hakket foran de første 22 min av første omgang. En kamp om tilværelsen, en kamp ingen av lagene kunne tape. Begge lag var preget av skader og i tillegg fikk vi Anders Teige Bøe syk, noen timer før kampstart.

Dette viste seg å være kampen som inneholdt alt. I tillegg til skader og sykdom, ble den jevn hele veien og avgjørelsen falt i det siste spilleminutt. Høyt temperament, rødt kort og nerver. Etter av Axel Morand pådrar deg rødt kort i begynnelsen av andre omgang, står vi igjen med kun 1 kantspiller av de faste. Villi Kristjansson, ble hentet inn like før avreise, for å støtte opp Axel, men når Axel for rødt kort, blir han alene. Og Robin Wulvik er alene på høyre kant.

En smell hos Michael Jonassen i øye setter han ut av spill mot slutten, og da begynner det å tynne seg ut, når man legger til at Matias Haug, Jørgen Vasvik og Trygve Trangerud ble værende hjemme. 6 av de faste er ute.

Jeg er stolt av spillerne i dag. 6 av de faste var ute med sykdom/skader og de andre står frem

Robert

Hjemmepublikum ser mulighetene når Bergen går til pause med 13-10 ledelse, en omgang med svært lite mål, hvor Dragan Kondic gjør en god kamp for oss. Et hurtigkontrende hjemmelag, gir oss ikke ro, men vi biter oss fast, men når Bergen leder 16-12, kan det se ut som at hjemmelaget tar kontrollen. 4 minutter senere og 4 raske må av Nøtterøy, er stillingen 16-16 og etter det er det aldri mer enn ett mål som skiller lagene og vi vinner 29-28.

Dommerne fikk nok å henge fingrende i og vi er glade for at vi har rutinerte dommere i en slik kamp, som fort kan komme ut av kontroll med så mye på spill. Vi får 5 x 2 minutter utvisninger og ett direkte rødt kort i kampen.

Dette var ikke en 4 poengs kamp, men en 6 poengs kamp sier Robert Hedin, som gliser når han går av banen. Når har vi 4 poeng på det 2 siste kampene, og er på formtoppen ler han.

Borte seier mot Bergen i poeng nød, er meget godt og jeg er overbevist om at flere kommer poengløse hjem derfra. Når Sandefjord i tillegg gjør jobben hjemme ved å slå Fjellhammer, så har vi kontakt med lagene foran oss igjen.

Neste kamp er hjemme mot Kolstad, et lag som har underprestert, og har mye fokus på det som skal skje de neste årene, så timingen å møte dem er god nå avslutter han.