Sandefjord i REMA-1000 ligaen neste sesong

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
9. juni 2021

Sandefjord – Follo 25-24 (12-14)

Vel 200 på tribunen fikk se at Johan Bergqvist i Sandefjord startet kampen med en redning. Videre fikk de se noen målfattige første minutter. Men det var før en to-minutter til hjemmelaget gav Follo tre-måls ledelse. Sandefjord tok da kampens første time-out og med litt justeringer var stillingen utlignet til 5-5. Og slik gikk nå kampen og det stod 12-14 til gjestene til pause.

Litt temperatur (nerver?), noen utvisninger (til begge lag) og ellers var det helt jevnspilt når det nærmet seg en halv omgang igjen av kampen. Etter tretten minutter var det Sandefjord sin tur til å lede med to mål og Follo la time-out kortet.

Da Sandefjord først overtok kampen igjen var det de som holdt roen og med syv minutter igjen av den siste kvalifiseringskampen var ledelsen fire mål. Follo tok time-out, la om til syv mot seks og reduserte umiddelbart.

Det ble noen spennende sluttminutter da Follo knappet inn til kun ett mål bak med to minutter igjen av kampen. Og dramatikk ble det helt inn, med fem sekunder igjen av kampen ledet hjemmelaget 25-24 og Follo fikk straffe. En straffe som gikk over og dermed er Sandefjord fremdeles i REMA 1000-ligaen.

Vi gratulerer!

ANNONSE: