Foto: Jon Forberg

Rundens toppkamp i 1.divisjon

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
2. april 2022

Haslum Bærum Damer – Volda i Nadderud Arena kl 15:15

Ingen kan ta fra Haslum kvalifiseringsplassen, det er allerede avklart. Og søndag kommer serieleder Volda på besøk. Et Volda som med to kamper igjen fremdeles har til gode å tape en kamp i årets serie. Haslum var første laget som slo Gjerpen i høst, skal de bli første lag som slår Volda og? Det er dagens spørsmål.

Tabell 1. divisjon kvinner

Haslum ligger som nummer tre på tabellen, tre poeng opp til Gjerpen. Onsdag var Randesund motstander da Haslum tok turen til Sukkevann Idrettshall. Og reiste hjem igjen med to poeng etter å ha vunnet med seks mål over laget som mest sanssynlig blir å finne i 2.divisjon neste sesong.

Volda har jobbet hardt over lang tid, og passerte til slutt Gjerpen og tok plass på tabelltoppen. Laget fra Sunnmøre har som sagt ennå ikke tapt en kamp i årets sesong (de har tre uavgjorte kamper) og de har sikkert ikke tenkt å gjøre det denne dagen heller. Forrige helg var det Grane Arendal som stod på motsatt banehalvdel. Etter kampen skrev Volda på sine sider at «anført av Ingrid J. Rye var Volda-damene rett og slett utilnærmelege. Storskyttaren ga seg ikkje før dusinet var fullt, og stoppa på 12 scoringar. Heilt rått!»

Sist gang Haslum og Volda møttes var søndagens bortelag et hakk og to bedre enn kveldens hjemmelag. Den gang vant Volda med syv mål, blir det Haslum sin tur denne gangen? Kjøp billetter i Haslum sine systemer før du legger søndagsturen til Nadderud Arena – dette kan fort bli en spennende søndag. Direktesport.no er der for sine abonnenter og handball.no/live oppdaterer for de som er på den kanalen.