Foto: Kjell Eirik Henanger

REMA 1000-ligaen kvinner; – klare for tredje runde

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
11. september 2021

11.september

Fredrikstad Bkl – Storhamar Håndball Elite i Kongstenhallen kl 16:00

Fasit for Fredrikstad så langt er en seier og ett tap. De kick-startet sesongen med å ta imot Vipers hjemme i Kongstenhallen. Og de holdt godt følge med storlaget fra Kristiansand gjennom hele første omgang. Men som så ofte før så satte Vipers inn et ekstra gir i andre omgang og vant til slutt med 10 mål.

Forrige serierunde endte med seier over Romerike Ravens før nå Storhamar kommer på besøk i plankebyen.

Storhamar står så langt med full pott, men fikk (nesten) en «nesestyver» av Larvik i serieåpningen. Den kvelden våknet ikke Hamar-jentene før uti andre omgang og snudde fra å ligge under 16-9 til pause til seier 26-30. Deretter sendte de Tertnes hjem med åtte måls tap.

Hvordan går det lørdag kveld? Klikk inn på Direktesport.no og følg kampen der, eller om du er heldig, så får du tak i billett til kampen i Kongstenhallen. Sjekk koronaregelverket i Fredrikstad og Kongstenhallen.

12.september

Larvik – Aker Topphåndball i Jotron Arena kl 17:00

Larvik begynte så bra med å ha Storhamar «i kne» i første omgang av serieåpningen, men Storhamar ble (til slutt) for sterke for det unge Larvik laget. Heller ikke møtet med Sola gikk i Larviks favør forrige helg.

Men nå er det ny dag og nye sjanser. Søndag er det Aker som tar turen til Sørlandet i jakten på REMA 1000-liga poeng. Aker står med to poeng på to førsøk.De møtte Sola i første kapmen, og det var Sola som trakk til slutt det lengste strået i det som etterhvert ble en (relativt) jevn åpningskamp.I andre serierunde var det Flint Tønsberg som måtte se gjestene, altså Aker, reise hjem igjen med poengene.

Kampen ser du enten i Jotron Arena med billetter kjøpt i linken eller du klikker inn på Direktesport.no


Oppsal – Romerike Ravens i Oppsal Arena kl 18:00

Hjemmelaget kommer fra et brutalt møte med fjorårets Champions League mester Vipers, mens Romerike Ravens gikk på tap i det som var sesongens første hjemmekamp som «ny» klubb.

Etter tapet for Fredrikstad sa Maja Muri (Romerike Ravens) «Vi kommer til mange gode sjanser, men setter dem ikke i mål». Og mål må en som kjent ha om en skal vinne håndballkamper.

Begge lagene står så langt uten poeng i årets REMA 1000-liga men søndagens kamp kan vere dagen da begge kan ta poeng. Her finner du link til Direktesport.no og kampen, eller til billettene.


Byåsen Håndball Elite – Molde Elite i Kolstad Arena kl 18:00

Kort fortalt har vi her et hjemmelag på poengjakt som tar imot medaljejagende Molde. Byåsen står med null poeng på to forsøk, mens gjestene fra Romsdalen har vunnet begge sin oppgjør.

Byåsen startet sesongen med hjemmetap for Flint Tønsberg og deretter ble det bortetap for Fana. Molde slet på sin side med å riste av seg Follo HK damer i en kamp som til slutt endte med seier til Molde. Før det så var det Oppsal som måtte se seg slått av jentene fra Molde.

Kampen går i Kolstad Arena og billetter får du kjøpt her, eller du kan se kampen på Direktesport.no


Flint Tønsberg – Fana i Rema 1000 Arena kl 18:00

Etter to runder i årets REMA 1000-liga ligger Flint Tønsberg rett under siste sluttspill plass, mens Fana ligger rett under serielederen. Men det er langt igjen til både sesongslutt og endelig tabellplassering, og  mange poeng å spille om.

Flint Tønsberg slo Byåsen på bortebane i sesongåpningen, før det ble tap for Aker på hjemmebane. Fana åpnet sesongen med rekord mange scoringer borte mot Follo, og deretter dro de i land nok en hjemmeseier mot Byåsen.

Har du tenkt deg i REMA 1000 Arena, så finner du billetter til kampen her, eller så ser du kampen på Direktesport.no


Tertnes Håndball Elite – Sola i Åsane Arena kl 20:30

Da de to lagene møttes i Lerøy Elitecup rett før sesongstart var det Sola som stakk av med poengene. Etter det har begge lagene spilt to REMA 1000-liga kamper og der Sola på sin side har slått Aker og Larvik har Tertnes vunnet over Romerike Ravens mens de måtte gi tapt for Storhamar.

Det er to lag som kjenner hverandre godt som møtes i Åsane Arena søndag kveld. Og har du ikke mulighet til å vere i hallen så ser du kampen på TV2 Sport 2 og TV 2Play.

Billettene finner du her