REMA 1000-ligaen; seks poeng å fordele blandt damene onsdag kveld – Norsk Topphåndball

REMA 1000-ligaen; seks poeng å fordele blandt damene onsdag kveld

Aker Topphåndball- Tertnes Håndball Elite i Nadderud Arena kl 18:00

Onsdagens hjemmelag startet med hjemmetap for Sola i sesongåpningen. Deretter har det blitt to borteseirer, først mot Flint Tønsberg og nå sist mot Larvik.

Kampen mot Larvik var av det gjevne slaget, i alle fall i første del av første omgang. Men på 5-5 fikk Aker et lite forsprang, som til pause var blitt til fire mål, og som ved kampslutt hadde doblet seg til 8 mål.

Tertnes har hatt en omvendt sesongstart enn det Aker har hatt. For der Aker startet med tap i første kamp så ble det seier for Tertnes, mot Romerike Ravens. I de to neste oppgjørene har de blitt slått av Storhamar og Sola.

Fjorårets møte mellom de to endte i åttemåls seier til Tertnes hjemme i Åsane Arena. Denne gang er det Aker som har hjemmebane, og vil du se kampen i Nadderud Arena finner du billetter her. Eller så går også kampen (som vanlig) på Direktesport.no

Vipers Kristiansand – Byåsen Håndball Elite i Aquarama kl 18:00

Vipers tar imot Byåsen til onsdagskamp i Aquarama. Så langt i sesongen er det ingen av REMA 1000-kollegaene som har greid å få Vipers «i kne» i to omganger. De nærmeste var vel Follo, som ledet til pause og holdt godt følge med mesterlaget til omtrent ti minutter ut i andre omgang. Da kom det ekstra giret til Vipers og de kontrollerte inn til 32-21 seier.

Byåsen sliter – i alle fall resultatmessig. Og står etter tre kamper med 0 poeng. Det har ikke vært store tap, men det ser ikke ut som om helt har fått tingene til å stemme. Da blir det vanskelig å dra seirene i land. Men onsdag er det ny dag og nye muligheter.

Kampen ser du via Direktepsort.no, eller i Aquarama med billetter kjøpt i appen

Storhamar Håndball Elite – Oppsal i Boligpartner Arena kl 18:00

Det er et (så langt) ubeseiret Storhamar som tar imot Oppsal onsdag kveld. Sist helg møtte de Fredrikstad der en knepen Storhamar ledelse til pause ble til Storhamar seier med fem mål etter full tid.

Geir Oustorp sier om hjemmelagets ny-ervervelse Anniken Obaidli at » farten til Anniken er en x-faktor».

Oppsal tok sine første to-poenger sist helg da de vant komfortabelt over Romerike Ravens. I en kamp der jentene fra Oppsal ledet fra start til mål og greide å holde hodet kaldt selv om Ravens nærmet seg litt på slutten.

Er du på Hamar og vil se kampen «live», så finner du billetter her, eller du ser kampen via Direktesport.no.