Foto: BSK Håndball

REMA 1000-ligaen; alle gode ting er ikke bare tre, men fire herrekamper på en helt vanlig onsdag

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
14. september 2021

Drammen – Kristiansand Topphåndball i Drammenshallen kl 18:00

Det er målforskjellen som er avgjørende for at Drammen ligger på kvalifisering og Kristiansand på nedrykk etter at begge lag har spilt sine første to kamper i årets REMA 1000-liga. Men det er lenge til sesongen er over og poengene er delt ut så det er nok å spille om.

Drammen gikk på et (sensasjonelt?) tap for Fjellhammer sist runde, mens Kristiansand hadde besøk av serieleder Elverum. Og fikk se at gjestene tok med seg begge poengene hjem igjen til «de dype skogene».

Etter flere sesonger nede i systemet tok Kristiansand steget helt opp foran denne sesongen. Hvordan det går når de møter Drammen på bortebane ser du i Drammenshallen eller på Direktsport.no

Nærbø – Tønsberg Nøtterøy i Nye Loen Nærbø kl 18:00

Tønsberg Nøtterøy var ett av lagene som kom opp fra 1.divisjon i vår. Nærbø er inne i sin fjerde sesong på rad i REMA 1000-ligaen. Laget fra Jæren er ikke kjent for å gi ved dørene, og i alle fall ikke på hjemmebane. Der pleier det å vere trykk, med stor T.

Nærbø har slått Kolstad og de har slått Bergen. Nøtterøy har kun en kamp så langt i sesongen. Og i sesongåpningen ble det tap med fire mål for Bækkelaget.

Kampen går samtidig i Nye Loen Nærbø og på Direktesport.no

ØIF Arendal – Sandefjord i Sør Amfi kl 18:30

Fjorårets kamp ble av det overraskende slaget da Sandefjord gikk hen og slo ØIF Arendal på bortebane. Det kan fort skje igjen det – men som de sier «kampen må spilles først».

Og kampen, den spilles i Sør Amfi kl 18;30 og du ser den selvfølgelig på Direktesport.no også

Bækkelaget Håndball Elite – Fjellhammer i Nordstrand Arena kl 18:30

Bækkelaget med fire poeng på to kamper tar imot Fjellhammer med to poeng på en kamp.

Gjestene slo noe overraskende Drammen i forrige runde mens Bækkelaget har slått Kolstad (B) og Tønsberg Nøtterøy (H).

Vi sier som Bækkelaget: «Det blir spennende å se hvem av de to som stikker av med begge poengene når kampen avgjøres i Nordstrand Arena på onsdag«

Billetter til kampen finner du her og må du se kampen på TV eller nett, så finner du linken til Direktesport her.Nå har du sjansen til å bli «Årets Tipper» i REMA 1000-ligaen Menn og Kvinner

Alle bonger er med i trekningen av et universal gavekort på 4000,-
Uansett om du tipper for å bli «Årets Tipper» eller kun med hjertet kan du vinne gavekortet på 4000. Så husk å levere bongene i tide.


Tippefrist Bong 4 menn: Lørdag 18. september kl. 17.00