Reistad vant oppgjøret mot Fjellhammer i kvinnenes 1 divisjon – Norsk Topphåndball

Reistad vant oppgjøret mot Fjellhammer i kvinnenes 1 divisjon

Det var duket for et oppgjør mellom bunnlagene. Det skulle kjempes om 2 poeng som begge lag sårt trengte. Fjellhammer damer tok turen til Reistad Arena for kampen om poengene.

Kampen blåses i gang og det er jevnt de første 5 minuttene. Etter dette spiller Reistad godt og leder 8-4 etter 13 minutter. Det var tydelig at Fjellhammer var preget av mye usikkerhet både fremover og bakover. De henter seg inn og stillingen er 10-10 etter 24 spilte minutter i første omgang. Etter dette satte Reistad i gang et vanvittig tempo. De vinner resten av omgangen 6-0 og vi går inn til pause 16-10

Fjellhammers damer hadde en hard jobb foran seg for å ta igjen 6 mål etter en svak første omgang. Denne jobben ble enda vanskeligere da Reistad øker ledelsen med 8 mål etter 5 minutter. Fjellhammer kjemper seg til 5 mål bak på stillingen 22-17 etter 10 spilte minutter. På dette tidspunktet tok Reistad frem det beste de hadde av spill. De går opp i 8 måls ledelse igjen, og fortsetter å øke ledelsen utover kampen. Reistad vinner til slutt 38-24.