Rælingen fikk sin revansje! – Norsk Topphåndball

Rælingen fikk sin revansje!

Etter tap med 12 mål i NM-kamp mot Byåsen for noen uker tilbake, kom Rælingen grusomt tilbake og presterte en tvers igjennom god kamp i Kolstad Arena i kveld.  Seier med to mål over Byåsen var imponerende.

Rælingen mente virkelig alvor i kveld og gikk direkte i føringen 5-1.  Og fortsatte å dominere og ledet 12-6 etter 18 minutter.

Det var nesten som en skulle tro det var et annet lag enn Rælingen utpå der i Kolstad Arena i ettermiddag.  Spillerne fremstod med mye mer trøkk og energi enn hva vi har sett av laget tidligere denne sesongen.

Høyt tempo etter hver gang de erobret ballen, nesa på mål hele veien og spillerne var en trussel i satsingene og løp lite sideveis.  Og det var en god resept.

Byåsen jobbet og slet for å komme ajour, men hver gang de nærmet seg, så dro Rælingen umiddelbart i fra igjen.

Veteran Karoline Strømberg viste vei for Rælingen i kveldens kamp mot Byåsen.

Spennende avslutning

Etter 51 minutter var Byåsen bare et mål bak på 23-24, men maktet ikke å utlikne.

Første og eneste gang hjemmelaget var ajour, var på 26-26.  Da gjenstod det fire minutter av kampen.  Men igjen imponerte Rælingen med taktisk og godt spill og økte til 29-26.

Teodora Tomac reduserte til 28-29 – da var det spilt 59 minutter og 16 sekunder.

Så ble Frida Haug Hoel den store helten hos Rælingen med det befriende 30. målet for kvelden.  Seiersmålet som gjorde at Rælingen kunne hente hjem sesongens andre seier.

For øvrig også sesongens andre borteseier.

Med denne seieren klatret Rælingen en plass opp på tabellen og dyttet Oppsal ned til tolvteplassen.  Rælingen ligger da på 11. plass, og er nå på kvalikplass.

Rælingen og Oppsal møtes til kamp 13. desember.