PSG ble for sterke på bortebane – Norsk Topphåndball

PSG ble for sterke på bortebane

Et heltent fransk lag som viste Elverum hvordan godt angrepsspill skulle spilles. PSG gikk raskt opp til 3-0, men Elverum viste seg også frem etter dette. Med både mål av Mathe og Nilsen-Nygaard så ledet bare det franske storlaget 3-2 da uret i hallen hadde passert seks minutter. Luc Abalo fikk sitt første mål etter en herlig kontring etter etter ca 9 minutter. Den franske kantspilleren satte ballen i mål etter han satte en herlig backhand.

Endre Langaas rullet inn 4-4 etter at Thorsten Fries hadde gjort en fantastisk redning på et gjennombrudd fra hjemmelaget. Etter dette var det franske laget som nettet viste at de hadde ett gir ekstra. Fra 4-4 gikk hjemmelaget opp til 9-4 før Josef Pujol satte inn en redusering etter 15 minutter. Børge Lund var nødt til å ta en timeout etter 17 minutter på stillingen 10-6 til hjemmelaget fra den franske storbyen.

Elverum hadde en veldig fin periode etter timeouten. Elverum satte de 3 neste målene, og nda var hjemmelaget presset til å ta en timeout på stillingen 10-9. Abalo, Nilsen-Nygaard og Thomas Solstad hadde satt hvert sitt mål, og bakover var Elverum hakket mer tente i denne perioden av kampen. Veldig bra av de hvitkledde og av trenerteamet til Elverum.

Igjen hadde PSG en god periode i kampen, og igjen rykket de fra Elverum med noen raske scoringer på kontringer etter at Elverum hadde gjort noen enkel skuddbom og ble straffet skikkelig av hjemmelaget. 27 minutter ut i den 1.omgangen så ledet Mikkel Hansen og hans lagkamerater 17-12 over et Elverum som kjempet tappert.

Til pause var stillingen 17-13 etter at Thomas Solstad satte omgangens siste scoring etter en fin kontring.

Elverum fikk en meget god start på den 2.omgangen. Anført av en gliterende Josef Pujol så tok Elverum innpå to mål allerede etter 5 minutter. Emil Imsgard kom inn i et forsøk på å redde et straffekast fra Mikkel Hansen, men den danske storspilleren sørget for at hjemmelaget ledet 21-18 etter 6:30 spilt.

Elverum hadde muligheten til å bare komme målet bak etter 9 minutter, men i stedet var det tidenes håndballspiller Nikola Karabatic som sørget for at PSG fikk et lite pusterom mot et Elverum som imponerte voldsomt i starten av 2.omgang. Nilsen-Nygaard reduserte til 22-20 etter et meget godt angrepsspill fra Elverum.

Etter 16 minutter hadde igjen PSG satt opp tempoet litt igjen, og da rykket de litt ifra. Vertene ledet 27-21 etter at Elohim Prandi satte inn en scoring fra distanse. Vertene var veldig gode i denne perioden, og det gjorde at Elverum ble hengende litt etter. Børge Lund brukte sin 2. timeout i denne perioden av kampen.

Simen Holand Pettersen reduserte til 31-24, og da var det bare 9 minutter igjen av kampen . De franske stjernene hadde god kontroll på Elverum etter at Elverum yppet litt i starten av den 2.omgangen. De siste ti minuttene valgte PSG å sette utpå noen av de unge og fremadstormende spillerne som de har i troppen. Elverum tapte tilslutt 35-29, og det var Luc Abalo som fikk æren av å sette kampens siste scoring. Josef Pujol var Elverums beste spiller denne kampen.

Ny kamp allerede til helgen. Nærbø venter nede på Vestlandet. Der har vi mye å revansjere. Takk for alle som fulgte oss denne kampen. HEIA ELVERUM