Poeng i siste spillesekund for ØIF Arendal! – Norsk Topphåndball

Poeng i siste spillesekund for ØIF Arendal!

Det ble uavgjort i kampen mellom ØIF Arendal – Fjellhammer. En kamp Fjellhammer ga ØIF Arendal en liten lekse.

Fjellhammer fikk en tidlig ledelse mot ØIF Arendal på 3-4 mål. Det skyldes først og fremst feil av våre gutter både i forsvar og i angrep. Litt utover første omgangen løsnet det riktig nok litt for maskineriet ØIF Arendal.

Men Fjellhammer fortsatte å yppe. Det skulle faktisk gå helt til det 17 minutt før ØIF Arendal skulle ta ledelsen for første gang i kampen. For da kontret Olaf Hoffstad inn et mål og stillingen ble 10-9. Fjellhammer benyttet da anledningen til å kjøre kampens første timeout.

Etter timeouten så ble det en jevn affære, hvor lagene byttet litt på å lede. Olaf Hoffstad fikk forøvrig en liten to minutters i det 20 minutt, men ikke noe stygt spill annet enn å prøve å stoppe en kontring.

Så kommer det en strålende redning fra ØIF Arendals Andre Bergsholm Kristensen, han redder og sender gutta rett i angrep. Her rives Olaf (som akkurat var kommet inn igjen) rett ned. Det blir det 2 minutter av for gjestene.

Men det skulle fortsette å stange imot i Sparebanken Sør Amfi. For gutta klarer ikke helt å omsette sjansene sine – og nå hadde Marinko Kurtovic og Kristian Berndtsson sett nok, for 5 minutter før pause på stillingen 11-13 så kom ØIF Arendals første timeout.

Dessverre, det ble ikke så mye bedre etter timeouten. Begge lag fikk seg to scoringer i løpet av de siste minuttene, og pauseresultatet i Sparebanken Sør Amfi ble 13-15.

I starten av 2. omgang snudde det… For en liten periode…

For ØIF Arendal kom ut fra startblokkene mer tent enn i første omgang. Sakte men sikkert så tok de over ledelsen i kampen, men Fjellhammer ville ikke gi seg med det første. Så en potensielt luke kunne våre gutter bare glemme, her var det 1 målledelse det gikk i.

Men østlendingene ville ikke gi seg. De fightet godt og tok etter hvert ledelsen igjen (da etter veldig mye ØIF Arendal bom foran gjestenes mål, og en god bunke tekniske feil).

21 minutter spilt så setter Fjellhammer ballen i mål igjen til 21-24. Og nå ble det mørkt…

for minuttene tikket voldsomt fort, og ØIF Arendal gutta klarte ikke å å sette sjansene. Det er som tidligere nevnt bom, bom og bom. Men Fjellhammer klarte heller ikke å sette sine sjanser, så det var fortsatt et lite håp på stillingen 24-26.

I siste minutt så sto det 25-26 på tavlen. Det er Fjellhammer som har angrepet, men den redder Kristjian Jurisic med 5 sekunder igjen på klokka. Det ser mørkt ut, og ØIF Arendal tar sin siste timeout. Det tar lang tid før spillet kommer i gang igjen, men det er Mario Matic som får ballen med de få sekundene igjen på klokka. Han stormer i angrep og er full fokusert på å legge den i kassa. Det gjør han også med 1 sekund igjen på klokka. ØIF Arendal får dermed 1 poeng i en kamp som var langt under det nivået vi har hatt i de siste oppgjørene…