Pausetrening, del III

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

Først en snartur tilbake til Trondheim

Ronald Putans med fem sesonger bak seg i Kolstad Håndballklubb hvor han som venstre back har scoret 25 mål på 20 kamper. I den noe spesielle situasjonen som vi er inne i nå løser han treningssituasjonen med «Å løpe ute, stå på ski og jobbe styrke med egenvekt, samt kettlebells som jeg nettopp har kjøpt. Holder veldig god avstand til andre når jeg trener». Det beste i sesongen som har gått var å slå Drammen i et stappfullt Trondheim spektrum

 

Foto: @nidarosfoto

Gabriel Setterblom, har en sesong bak seg i Kolstad. En sesong der han som høyreback har satt 87 baller bak motstandernes målvakt. Dette gir ett snitt på 4,1 mål pr kamp (21 kamper).

Nå om dagen blir det alternativ trening, kjører en del kroppsvekt øvelser, løping og litt lek med ball!

Publikumfesten i Trondheim Spektrum mot Drammen! Det er definitivt det beste minnet fra sesongen 2019/2020 (men det å ende måltørken under fotballoppvarminga er ikke langt unna!)

Foto: @nidarosfoto

Så gjør vi en sving innom Elverum igjen

Alexander Blonz har nettopp gjordt seg ferdig med den første sesongen iElverum. Fra venstrekanten har han banket inn 94 mål på 21 kamper.Om den utfordrende treningsperioden spillerne nå er inne i sier Alexander: «Heldigvis for meg så har en venninne av meg treningsrom hjemme som jeg er så heldig å få bruke. Dermed blir det egentlig vanlig styrke og løpetrening. Har også begynt å sykle litt for å holde på med andre ting». De beste minnene fra sesongen 2019/2002 for ungutte er  «De 2 kampene vi spilte i Håkonshall var utrolig gøy å spille».

Foto: Magnus Stenseth

Didrik Linderud, skal etter 5 sesonger i Elverum gjøre FyllingenBergen spiller av seg neste sesong. Fra høyre kanten har han puttet 28 mål på 21 kamper. Om den uventede treningsperioden sier han at «Det at sesongen ble avlyst og tiden må tilbringes hjemme, er det god tid til å fylle på med mye grunntrening før neste sesong. Treningshverdagen består da av mye variert styrketrening med kroppsvekt og strikk, samt løping og spensttrening. Det er selvfølgelig kjedelig å ikke kunne trene som normalt, men det handler bare om å gjøre det beste ut av situasjonen. Heldigvis får jeg god oppfølging av både FyllingenBergen og Elverum i form av treningsplaner og økter». Når det gjelder høydepunktene i årets sesong mener den avtroppende Elverum-spilleren at «det er vanskelig å komme utenom årets sesong i Champions League. Det var utrolig morsomt og inspirerende å møte så gode lag ukentlig. Spesielt kampen mot PSG i en fullsatt Håkons Hall er noe jeg kommer til å huske lenge».

Foto hentet fra Elverum sin FB-side