Foto: Dag Magnus Nielsen.

Overlegen seier!

Av: Norsk Topphåndball

Kveldens resultater:

Fredrikstad – Sola: 37-26
Allerede fra start viste Fredrikstad hvem som var sjefen i Kongstenhallen, og kunne føre kampen helt ut. Det var likevel et hardtarbeidende Sola som sto på banen og kjempet om poeng. Og de siste resultatene til Sola, 3 poeng på 2 kamper, tilsa at det ikke var en enkel oppgave for FBK.


Molde – Oppsal: 27-20
Etter en jevn første omgang er det hjemmelaget som kan gå til pause med ett mål foran. Kampen holder seg også ganske jevn helt til det gjenstår ca 15 minutter på klokka. Da får Molde en luke, som Oppsal ikke klarer å hente inn igjen. Med seier til Fana, ligger Oppsal nå 3 poeng bak Fana på henholdvis 9. og 8. plass på tabellen. Molde ligger 1 poeng foran Fana.


Fana – Gjerpen: 28-25

Fana lå 4 poeng foran Gjerpen før kveldens kamp, men nå kunne Fana komme ytterligere foran. Kampen startet desto jevnt, og det er ikke før i slutten av første omgang at Fana klarer å skape en liten luke. Gjerpen kommer likevel tilbake ut i andre omgang, og slutten av kampen får liv da bortelaget bare ligger ett mål bak, likevel holdt det ikke helt inn for Gjerpen.