O`Sullivan og Gullerud fortsatt ubeseiret i Bundesligaen

Av: E. Fossnes/NTH
19. oktober 2021

Det har vært mye å juble for så langt denne sesongen for Christian O`Sullivan og Magnus Gullerud. Deres lag SC Magdeburg vant nylig klubb-VM, og står fortsatt ubeseiret i Bundesligaen etter sju runder. Det har ikke skjedd siden 2000/2001 sesongen!

Søndag kveld fikk serielederne besøk av et skadeskutt SG Flensburg-Handewitt, som manglet blant annet Magnus Abelvik Rød og Gøran Søgaard Johannesen.

Lagene fulgte hverandre tett i store deler av første omgang. Men hjemmelaget er i kjempeform om dagen, og utnyttet hver mulighet når Flensburg-spillerne gjorde tekniske feil i angrep. Fra stillingen 11-10, sa hjemmelaget farvel og plutselig var de foran med 5 mål, 16-11.

Til pause stod stillingen 18-13 på resultattavlen.

Gullerud: – Vi utnyttet at vi hadde en større tropp

I FLYTSONEN: Magnus Gullerud FOTO SC Magdeburg facebook

Som mot Barcelona i finalen i IHF Super Globe (Klubb-VM), styrte SC Magdeburg og O`Sullivan kampen med jernhånd. Magdeburg-trener Bennet Wiegert rullerte jevnlig på troppen, en luksus som Flensburg-trener Maik Machulla ikke har for øyeblikket. Det resulterte i at hjemmelaget hadde god kontroll på kampen, og Flensburg var aldri nærmere enn fem mål.

Sluttresultatet lød 33-28 til SC Magdeburg, som nå står med sju seire, på sju kamper i den tyske Bundesligaen.

Magnus Gullerud uttalte følgende etter at seieren var et faktum:

– Vi visste at Flensburg hadde mange skader. Vi hadde en større tropp, vi måtte dra nytte av det og holde de beste spillerne i sjakk, fortalte Gullerud til tysk presse.

Flensburg trener Maik Machulla var naturligvis en skuffet mann etter kampen.

– Vi var ikke gode nok i forsvar. Magdeburg la et utrolig press, og tok gode valg. De utnyttet feilene våres i angrep. Vi er dessverre ikke på nivået til Kiel og SC Magdeburg for øyeblikket.