Oppsummering serierunde 1. divisjon kvinner spilt onsdag og torsdag – Norsk Topphåndball

Oppsummering serierunde 1. divisjon kvinner spilt onsdag og torsdag

Kamper spilt torsdag:

FJELLHAMMER – REISTAD  25-19  (12-10)

Reistad førte kampen innledningsvis, men fra 4-4 tok hjemmelaget over styringen på kampen.  Etter en jevnspilt start på andre omgang, økte Fjellhammer ledelsen gradvis utover omgangen og vant med seks mål.

Mestscorende for Fjellhammer:  Vilde Andersen Vinje 5, Christine Glasø 4, Marte Syverud 3.

Reistad:  Sofie Shauri Dalsveen 5, Martine Skjærvik Håkonsen 3, Ine Egeland 2, Tuva Skar 2, Sofie Fosnæss Hanssen 2.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

GRANE ARENDAL – GJERPEN HK SKIEN  25-22  (13-12)

Uhyre jevn start på kampen hvor hjemmelaget tilrev seg et initiativ mot slutten av første omgang.  I andre omgang ledet Grane med 3-5 mål hele veien og kunne juble for sesongens første 2-poenger.

Mestscorende for Grane:  Fanny Skindlo 6, Line Homdrom Rusten 5, Iben Ruud 3, Susanne Denise Pettersen 3, Anna Clara Fjellheim 3.

Gjerpen:  Oda Olsen 7, Guro Lien Røneid 5, Maria Solheim 3, Sara Ashuri 3.

Spilt onsdag:

CHARLOTTENLUND – FOLLO HK DAMER  23-31  (12-15)

Kampen var jevnspilt med et lite overtak til bortelaget frem til 45 minutter, da vant Follo neste ti-minuttersperiode 7-0 og avgjorde kampen og gikk fra å lede 21-20 til 28-20.

Mestscorende for Charlottenlund:  Ine Sagosen 7, Fride Lunne Mastad 5, Mia Kristine Strand 4.

Follo:  Tilde Alræk 7, Mina Hesselberg 6, Katarina Ugland 6, Maren Sofie Tefrum 5.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

RANDESUND – BÆRUM  22-32  (8-16)

Bærum fikk inn et trumfkort ved at fjorårets storscorer for klubben var tilbake.  Vilde Evensen gjorde comeback og bidro med 4 scoringer.  Bærum gikk rett i 6-1 ledelse og ledet stort hele veien.

Mestscorende for Randesund:  Ingrid Vehusheia 7, Martine Kårigstad Andersen 6, Ine Flaa Lindgren 2.

Bærum:  Marte Figenschau 6, Siri Hansson 4, Elise Ustgård Langås 4, Vilde Evensen 4.

LEVANGER – NORDSTRAND  17-25  (9-12)

Levanger kom fra en fantastisk seier over Follo, mens Nordstrand tapte sin åpningskamp.  Hjemmelaget var i ledelsen 7-6 etter 15 minutter, men derifra og ut var det bortelaget som var best og økte ledelsen jevnt og trutt resten av oppgjøret.

Mestscorende for Levanger:  Runa Heimsjø Sand 7, Åsa Grønning Almberg 2, Elisabeth Hammerstad 2, Arja Sørli Døsvik 2.

Nordstrand:  Ane Marthe Lines 7, Nora Asbjørnsen 5, Lene K. Tveiten 3.