Arkivfoto: Annick Nielsen

Fjellhammer: – Oppkjøringen starter med treningskamp mot Elverum

Tekst: Fjellhammer håndball
26. juli 2022

De neste ukene frem til seriestart vil det bli mye trening og treningskamper for Fjellhammer. Allerede lørdag 30. juli er det klart for første treningskamp. Elverum kommer på besøk til Lørenskoghallen for årets første test.

Billetter til kampen ligger ute i appen og på web! Avkast kl.15:00

Torsdag neste uke reiser de til Gøteborg for en treningssamling med 2 kamper. Fredagen spiller de mot Sävehof, og søndag spilles siste kamp mot Önnered. Det blir spennende for Fjellhammers gutter å møte topp svensk motstand. Alle kamper på denne tiden av året er viktige med tanke på å få alle nye spillere inn i laget. Det er også gøy å spille mot lag som man ikke vanligvis møter!

12. – 14. august venter det en ny turnering i Follo cup. Her blir det flere kamper mot god norsk motstand.
19. – 21. august arrangerer Fjellhammer sin egen Fjellhammer Elite cup. Her vil de spille mot Haslum, Runar og Halden. Solid motstand som vil gi de en pekepinn på hvor de står før seriestart.

Siste treningskamp for Fjellhammer spilles den 25.august mot 1.divisjonslaget Ros. Det blir siste mulighet til å vise seg frem før det smeller mot Drammen den 31.august.

Seks nye spillere på plass
Fjellhammer har fått seks nye spillere før sesongen. Det er Vegard Bakken Øien (Nærbø), Eirik Køpp (KRS), Simen Søgaard (Sandefjord), Mirko Vicentijevic (Önnereds HK, Sverige), Philip Skjerve Slette (Haslum), Jacob Moen (Elverum).