Onsdagsrunden i mennenes REMA 1000-liga – Norsk Topphåndball

Onsdagsrunden i mennenes REMA 1000-liga

Fjellhammer – Nærbø 31-32 (18-12)

For så vidt ganske jevnspilt de første tjuefem minuttene i Lørenskoghallen – før hjemmelaget fikk en aldri så liten luke inn mot pause. Da lagene gikk i garderoben stod det 18-12 til Fjellhammer. Etter hvilen brukte Nærbø halve omgangen på å komme opp i ryggen på Fjellhammer. Drøyt minuttet før full tid var Nærbø forbi til 32-31 og det ble en spennende avslutning på kampen. Som Fjellhammer avsluttet med et «utenforskudd» like før full tid.

Viking Håndball – Sandefjord 28-20 (15-11)

Viking fortsatte der de slapp da de slo Halden i forrige runde. Fram til 5-5 og 10 minutters spill var det jevnt mellom lagene og hjemmelaget ledet 15-11 til pause. Andre omgang startet med opphenting fra Sandefjord som brukte fire minutter på å komme opp i ryggen på Viking (15-14). Men så var det stopp, og oppgjøret endte til slutt med åtte måls seier og to poeng til hjemmelaget.

Kolstad – Halden Topphåndball 28-26 (14-13)

Resultatet etter fem minutter var 1-2 til bortelaget. Fem minutter senere var det snudd til 5-3. Derifra og ut omgangen var hjemmelaget i føringen og da lagene gikk til pause stod det 14-13 i Kolstads favør. Andre omgang ble utrolig jevnspilt før det hele endte med to måls seier 28-26 til Kolstad.

Drammen – FyllingenBergen (13-11)

Drammen ledet en periode 8-5 før FyllingenBergen sakte, men sikkert snudde til ledelse og føring i kampen. Et offensivt Drammen forsvar og en herjende Igor Karlov hos FyllingenBergen var en god match for bortelaget. Han satte inn 7 mål på 11 forsøk og ble kåret til FyllingenBergens beste spiller i kampen som endte med Drammen utligning til 29-29, og poengdeling kun et langt halv minutt før full tid.

Runar Sandefjord – Bækkelaget Håndball Elite 28-32 (15-18)

Runar Sandefjord kom bakpå fra start og måtte se at Bækkelaget var ett og to mål foran store deler av kampen. Det var til tider høy temperatur både på banen (til sammen seks to-minuttere og ett rødt kort) og på benken. Andre omgang ble resultatmessig som den første og oppgjøret endte 28-32 og to poeng til gjestene.

ØIF Arendal Elite – Haslum HK 27 -21 (12-12)

Haslum tok ledelsen 0-2 før ØIF Arendal kom i gang med kampen. Deretter ble det jevnt utover i kampen og lagene tok pause på stillingen 12-12. Utover i andre omgang byttet lagene på å lede med ett og to mål til omtrent halvspilt tid, da festet ØIF Arendal grepet og «spilte i land» to nye poeng med seier 27-21.