Foto: Fold HK

Onsdag kan du se fire kamper i mennenes 1.divisjon

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

HK Herulf Moss – Sandnes kl 17:00 i Mossehallen

Hjemmelagets Felix Kjølberg sier til klubbens egne sider at «Forrige kamp tapte vi på unøyaktighet og dumheter, det må vi legge bort til onsdag. Klarer vi å heve innsatsen et par hakk og holde fokus i 60 minutter bør vi ha muligheter til å beholde poengene i Moss».

Onsdag står Sandnes på motsatt banehalvdel og vil slåss for å ta med seg poengene vestover etter kampen. Sandnes har kun en kamp så langt i sesongen en kamp som endte med tap for Nøtterøy.

Kampen sendes også via Direktepsort.no

Nøtterøy Håndball – Fold HK kl 18:00 i Nøtterøyhallen

Hjemmelaget står til nå med full pott etter to runder. Onsdag kveld tar de imot Fold HK som forrige runde spilte uavgjort mot serieleder Falk Horten.

Fold HK er gamleklubben til Nøtterøys trener Robert Hedin, og hjemmelaget lover en kamp som vil inneholde fart, følelser og spenning.

Kampen går i Nøtterøyhallen, men du ser den og via Direktesport.no

Follo HK – Oslo Studentenes IK (OSI) kl 19:00 i Stil Arena

Topp mot bunn – det er nok litt tidlig å si det etter kun to runder …. Hjemmelaget står med full pott mens gjestene står med to tap til nå.

Ifølge Follo Media så sier OSI spiller Oscar Erichsen «borte mot Follo er nok en av de tøffeste kampene for sesongen, men med full innsats og litt hell er alt mulig!»

Vil du lese mer, samt se hva hjemmelagets Mats Julius Haakenstad sier ut over at «vi ønsker å få løpt litt på dem», så klikker du inn på Follo HK sine hjemmesider.

Kampen sendes også via Direktesport.no

Kristiansand Topphåndball – Charlottenlund kl 19:00 i Aquarama 1

To kamper, to poeng og omtrent midt på tabellen for begge lag.  Det er status før Charlottenlund tar turen til Kristiansand og onsdagskamp mot Kristiansand Topphåndball.

I forrige runde sente Kristiansand TIF Viking hjem til Bergen uten poeng mens Charlottenlund tapte for Follo på hjemmebane.

Kampen ser du også på HandballTV.com