Olivia Lykke Nygaard var kampens store spiller med 48 i redningsprosent – Norsk Topphåndball

Olivia Lykke Nygaard var kampens store spiller med 48 i redningsprosent

Olivia storspilte i mål og endte opp med en redningsprosent på mer enn det dobbelte av egen alder og ble naturlig nok kåret til Fanas beste spiller i søndagens kamp mot Follo.

Men kort fortalt; dette ble en kamp som startet litt tregt og ved halvspilt første omgang var det scoret bare 11 mål, totalt. Fordelt med 7-4 på de to lagene. Omtrent på den tiden la Erlend (Lyssand) time-out kortet, gjorde noen bytter og da pausesignalet gikk ledet hjemmelaget 16-8.

Lagene kom på banen igjen og kampen fortsatte litt i samme sporet. Men den største forskjellen var at nå var det Follo som var i føringen når det gjaldt antall scoringer. Rot, feilpasninger og bomskudd preget kamputviklingen. Selv om Follo aldri slapp nærmere enn 5 mål så var det langt ifra vår beste kamp denne søndag kvelden.