ØIF Arendal slo tilbake mot Runar! – Norsk Topphåndball

ØIF Arendal slo tilbake mot Runar!

Det ble seier og revansje i borteoppgjøret mot Runar, stillingen stod 28-31 ved slutt. En skikkelig omveltning etter hjemmetapet for samme lag den 1. august. Og når ØIF Arendal virkelig «kjører på», ser det veldig bra ut!

Det var hjemmelaget i hvitt og sort som kom best ut av stortblokkene etter 10 minutter ledet RunarSandefjord med 6-4. Så var det ØIF Arendals tur til å vise hva som bor i laget.

På 8-9 minutter ble underlege med to mål snudd til stillingen 7-10 ledelse. ØIF Arendal scoret seks ganger, mens hjemmelaget scoret en gang. I denne perioden kunne du virkelig se noe av det fantastiske potensiale som er i laget.

Etter 25 minutter var hjemmelaget oppe å pustet gjestene i nakken, kun ett mål bak 11-12.

Da satt ØIF inn et ekstra «gir» og til pause stod det 12-18.

Mario Matic viste fine taker fremover på banen og leverte sin klart beste kamp så langt i oppkjøringen. Men aller morsomst var det at Fredrik Venemyr, «guttungen» født i 2004 leverte hele fem scoringer på syv forsøk i venstre kanten. Det spørs om han får sove i natt!

ØIF Arendal hadde full kontroll gjennom 2. omgang. På det meste var ledelsen oppe i 7-8 mål. Og når hele laget satset både i forsvar, fremover, i angrep og ikke minst i returløpet, da var det stor forskjell mellom lagene i dagens kamp.

Runar satt litt nerve mot slutten av kampen og kappet inn ØIF Arendals ledelse til bare to mål med kort tid igjen å spille. Men nærmere kom de ikke og da dommerne blåste av kampen, var revansjen sikret og 3-målsseier bokført. Slutt-tavla viste 28-31.

Vi er godt i gang mot sesongstart om en snau uke. Da kommer Halden til Sparebanken Sør Amfi i en TV-sendt kamp!