Og for en kamp det ble ! – Norsk Topphåndball

Og for en kamp det ble !

Publikum hadde hørt på oppfordringen fra Ole Erevik og pipekonserten mot Frankrike begynte samtidig med kampen.

Et heltent publikum fikk se et Norge gå rett i strupen på Frankrike og ledet stort sett hele omgangen. Men franskmennene hentet seg inn og kunne gå til pause med 15-14 ledelse.

Andre omgang var til tider «kokende» både på banen og på tribunen. Ingen av lagene greidde helt å rive seg løs, og temperaturen var både stigende og kokende. Spesielt da Norge fikk en liten luke på tre mål med åtte minutter igjen av kampen.

For å si som kapteinen vår sa under en timeout med fem minutter igjen «Nå er det gøy». Da hadde Frankrike tettet luken og redusert til 25-26. Vi er ikke like sikker på hvor «gøy» dette var , i overkant spennende vil vi heller si.

Kampen endte til slutt med seier til Norge og for en seier det ble. Resultatet, 26-28 til de Norske guttene.