Foto: Gjerpen

Oda Olsen skriver bacheloroppgave, trener og spiller Playstation.

Av: Norsk Topphåndball

Hvor mange sesonger har du spilt for klubben?  
Til sammen har jeg 3,5 sesong for klubben.  

Når og hvorfor startet du med håndball?  
Jeg startet med håndball når jeg var rundt 10 år. Ble egentlig «tvunget» til å dra på en trening av faren min for han mente det vil passe meg bra fordi jeg var høy. Etter den dagen så var det håndball som gjaldt.

Hva er sesongens største høydepunkt for deg?   
Høydepunktet denne sesongen er nok den første kampen etter nyttår mot Follo. Det var en helt sinnsykt deilig lagseier, hvor alle bidro og det var også veldig viktig for selvtilliten i laget etter en høst med mye motgang. Også viktig kamp for min egen del etter en liten kneskade.  

Hvordan opprettholder du formen gjennom den perioden vi er inne i nå?        
Akkurat nå prøver jeg å gjøre det beste ut av situasjonen, så det blir en del løping ute. Har også hatt mulighet til å lage et lite styrkerom hjemme, så bruker litt tid der også.

Hva er den mest kreative måten du har trent på nå som du ikke har tilgang til hall?   
Det har bare blitt litt bruk av trapper for å jobbe med fotarbeid, trent variert i skogen, også har jeg endelig fått bruk for broren min som har blitt ny kastepartner.

Hva gjør du ellers om dagen – når du ikke trener?
Når jeg ikke trener så leser jeg til eksamen og skriver en bacheloroppgave som snart skal leveres. Jeg har også gått mye på tur rundt om i Kragerø for å kunne sosialiseres med venninner som også er hjemme.

Ser du serier på TV? Hvis Ja, hva ser du på nå, og har du noen gode tips til andre der ute?
Ja, det er jo mye bra reality som går på TV nå om dagen heldigvis! Nå har jeg også blitt ferdig med Tiger King-dokumentaren på Netflix så den er å anbefale.

Hva er din Guilty Pleasure? 
Min guilty pleasure er nok å spille PlayStation.