Nytt tap – Vi har gjort det vanskelig for oss selv – Norsk Topphåndball

Nytt tap – Vi har gjort det vanskelig for oss selv

Seriefavoritten- og fjorårets danske mestere, Aalborg Håndbold har hatt en tøff periode. Med 2 tap på tre kamper i den danske ligaen, begynner drømmen om nytt seriegull å slå sprekker. Lørdag gikk de på en ny smell mot Ribe-Esbjerg.

Hovedtrener Stefan Madsen og Aalborg trengte to poeng hjemme mot Ribe-Esbjerg. De rødkledde for anledningen fikk det dog tøft mot norske Besard Hakaj og co.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang. De vekslet på hvem som hadde ledelsen, og det var kun ett mål som skilte lagene til pause.

14-15 ledet gjestene da kampen var halvspilt.

-Vi skal ha fire poeng

Andre omgang ble også en tett affære. Dessverre for Sebastian Barthold og Aalborg, hamret Runar Karason inn mål etter mål i omgangen. Ribe-Esbjerg holdte Aalborg bak seg med 2-3 mål gjennom hele omgangen, og da sluttsignalet lød kunne gjestene juble høyest.

29-31 ble sluttresultatet.

Aalborg`s toppscorer, Nikolaj Læsø var ikke særlig happy etter kampen. Bombekasteren noterte seg for sju scoringer, men kunne ikke forhindre et nytt tap for fjorårets seriemester.

Vi spiller stadig 100 prosent etter å ta førsteplassen. Det er et mål, som vi går etter. Vi har gjort det vanskelig for oss selv, men det viktigste for oss er å avslutte bra. I de siste to kampene skal vi gjerne skaffe fire poeng, fortalte Læsø til Nordjyske Stiftstidende

Tapet betyr at Aalborg ligger på en andreplass, ett poeng bak GOG, som har 2 kamper mindre spilt. Dermed ligger alt i hendende til serielederne fra GOG.

Målscorere:

Aalborg Håndbold : Buster Juul 8, Magnus Saugstrup 4, Jonas Samuelsson 4, Lukas Sandell 4, Nikolaj Læsø  2, Mads Christiansen 2, Henrik Møllgaard 2, Felix Claar 2, Mikkel Rasmussen 1.

Ribe-Esbjerg : Runar Karason 9, Nicolai Nygaard 7, Miha Zvizej 6, Gunnar Jonsson 3, Lasse Uth 2, Mathias Jørgensen 2, Jonas Larholm 1, Besard Hakaj 1.

Bli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.